چکاپ رایگان مغز

امروز جمعه 7 ارديبهشت 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

پرسش و پاسخ

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
احسان مقدسی
|
یکشنبه 23 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1
با سلام-یکی از بستگان 66سالشه داروی سفکسیم 1گرم تو سرم تزریق کردن واسش بعد از 10قطره تزریق شدنه سرم تو بدنش یهو ایست قلبی میکنه.زمان ماساژ قلبی دادن و به بیمارستان منتقل کردنش 15دقیقه میشه و با شوک برمیگرده.الان قلب.کلیه.کبد و فشار خون و علایم حیاتی و. . .سالمه فقط بعد از سیتی اسکن از سرش گفتن بصرالنخاع مغزش آسیب دیده الان تو کماس و 10ساعت اول حالت تشنج و انقباض ماهیچه ها و مشت کردن دست رو داشت اما الان درست شده و نسبت به تحریک دادن بدنش خودشو تکون میده.احتمالش هست به هوش بیاد؟؟؟؟؟چند درصد؟؟؟الان 30ساعت گذشته.فشار خون و دیابت هم داره ضریب هوشش 5هست ممنون
مدیر اصلی
|
دوشنبه 24 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.

در مواردي كه بيمار بدنبال ايست قلبي به كما مي رود و با احيا كردن برميگردد، اگر تا ٢٤ ساعت اول بعد از احيا هوشياري برنگردد، نشان دهنده پيش آگهي ضعيف است. اگر هوشياري تا ٧٢ ساعت اول برنگردد، پيش آگهي نهايي خيلي ضعيف مي شود.

بصل النخاع قسمتي از ساقه مغز است و ساقه مغز حياتي ترين و مهمترين بخش مغز محسوب مي گردد كه مسووليت انتقال تمام پيامهاي مغزي به بدن را برعهده دارد. بنابراين آسيب ديدن آن اهميت بالايي دارد.

در بيمار شما بنظر مي رسد كه درصدي از هوشياري برگشته است - تكان خوردن بدن با تحريكات - ولي اين برگشت هوشياري كامل نيست. سن بالا، ديابت و فشار خون هم احتمال آسيب پذيري مغز را بالاتر مي برد. درصد دقيقي را نمي توان گفت ولي در مجموع بنظر مي رسد پيش آگهي چندان مطلوبي ندارند. فعلا بايد صبور باشيد تا ببينيم پاسخدهي مغز تا ٧٢ ساعت اول چقدر است.

 

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

,mobina
|
چهارشنبه 19 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1
سلام و خسته نباشید در قسمت پیشانی خواهرم برامدگی به وجود امده دلیل ان چیست؟؟هیچ قسمتی به جز پیشانی برامدگی ندارد
مدیر اصلی
|
جمعه 21 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.

این برآمدگی های سطحی ممکن است حاوی مایع باشد (کیستیک)، و یا حاوی چربی باشد (لیپوم) و یا بعلت برجسته شدن خود استخوان باشد. افتراق این موارد از هم با معاینه و عکسبرداری (CT یا MRI) ممکن است و هر کدام درمان خود را دارد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

Rahim ghayem
|
شنبه 15 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

نظر یا سوال خانوم بنده از ناحیه لگن دچار درد شدیدی شده است که همین مسبب راه رفتن او شده. ام ار ای رفتیم نتیجه خوب بود. سنوگرافی هم رفتیم گفتن سالمه. حالا از ناحیه کمر و لگن خیلی درد داره و بزور پاهایش رو تکان میدهد و راه میرود.. لطفا راهنمایی کنید ممنون

 
 
 
 
مدیر اصلی
|
دوشنبه 17 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

وقتی در کمردرد تصویر ام آر آی سالم باشد، به این معنی است که برای بیمار دیسک کمر مطرح نیست. اما احتمال دارد در ایشان محل مفصل استخوان ران با لگن دردناک شده باشد که این موارد در ام آر آی کمر نشان داده نمی شود و باید ام آر آی از خود مفصل لگن انجام شود. این حالت در بیماران با سن بالا و یا در کسانیکه کورتون (استروئید) زیاد مصرف کرده اند بیشتر دیده می شود. بررسی چنین موردی با متخصص ارتوپد (جراح استخوان) است.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

ابولفضل
|
شنبه 15 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام جناب دکتر دهقانی خسته نباشید بنده قبلا مزاحم شما شدم یه شرح کلی میدم خدمتتون

مادر 51 سال و 25 اسفند خونریزی مغزی و اولین سی تی و دومی رو هم 28 گرفتن و گفتند رو به بهبود و کاهش مختصر خونریزی نسبت به سی تی اسکن قبلی مدت 14 روز کما بودن و الان 5 روز هست که چشم باز کردن اون 2-3 روز اول مشخص نبود رفتار ها زندگی نباتی هست یا خیر چشم ها مارو میبینند و میشناسند از 2 روز پیش مارو نگاه میکنند و کاملا میشناسند و دست و پای راست رو تکون میدن و میگیم چشماتو باز کن ببند دستت رو تکون بده کامل هوشیار هستند و گردن رو هم همینطور دهان هم تکون میخوره اما صحبتی نمیتونن بکنند سمت چپ اوایل تحریک میکردی تکون میدادن توی کما بودن روزای اول اما الان خیر سمت چپ دست و پایی تکون نمیخوره ضریب هوش رو 10-11 اعلام کردن گفتند ریه اش هم عفونت کرده و گاهی 3-4 بار سرفه میکنند وقتی کما بودند کاملا پای راست رو بالا میاوردن و خم میکردن با چشمان کاملا بسته و دست راست هم کامل تکون میدادن اما این روزا پا رو تکون میدن اما نه خیلی خوب دست رو هم گاهی سعی میکنند ماسک رو بردارن و حرف بزنن با ما یا اشاره میکنند گرم هست اوایل ونتیلاتور و الان 8-10 روز هست که اکسیژن رو دارن و لوله های تنفسی رو خارج کردن تشخیص شما چیه ؟ بهتر نیست بگیم دکتر سی تی مجدد بگیره ببینیم چه وسعتی از خون جذب شده پرستار امروز میگفت اگر بدون تغییر باشند مرخص میشن باید خونه بیان با این اوضاع و یه پسر تک هستم پیشنهاد شما چیه ؟ شرمنده طولانی شد یا علی

 
 
 
 
 
 
مدیر اصلی
|
شنبه 15 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام

در درمان خونریزی مغزی بعد از طی کردن مرحله حاد بیماری، مهمترین نکته برای بهبود بیمار پیشگیری از عوارض بعد از سکته مغزی است. بدنبال خونریزی مغزی بیمار دچار کاهش توانایی حرکت و اختلالاتی در غذا خوردن می شود که اگر بخوبی از وی مراقبت نشود، او را مستعد ابتلا به عفونت ریه، زخم بستر و ایجاد لخته در اندامها می کند. اگر در این مرحله مراقبت خوبی از ایشان در منزل بعمل آید، انشالله با توجه به سن ایشان، سیر رو به بهبود خواهند داشت.

 علت عدم توصیه به ماندن طولانی در بیمارستان، پرهیز از عفونتهای بیمارستانی است. ولی در منزل نیاز به یک مراقب دائم دارند. این مراقبت را بستگان بیمار می توانند بصورت شیفتی و هماهنگ با هم انجام دهند و یا یک پرستار برای ایشان بگیرید.

  • در هنگام ترخیص در مورد آنتی بیوتیک هایی که باید در منزل برای عفونت ریه بگیریند بپرسید.
  • اگر توانایی بلع غذا ندارند شاید لازم باشد با لوله بینی مرخص شوند. زمان مراجعه جهت تعویض لوله معده و سوند ادراری را از پرستارشان بپرسید.
  • اگر تنفسشان هنوز خوب نیست ممکن است نیاز به اکسیژن کمکی در منزل داشته باشند.
  • داروهای کنترل فشار خون و کنترل قند در منزل باید منظم مصرف گردد و فشارشان مکرر چک شود تا بالا نرود.
  • اگر بلع ضعیف است باید غذا بگونه ای دریافت کنند که وارد ریه نشود. از پرستار نحوه آنرا بپرسید.
  • مرتبا باید در بستر تغییر جهت داده شوند تا از زخم بستر پیشگیری شود. وجود تشک مواج کمک کننده است.
  • دست و پا حرکت داده شود تا از لخته شدن خون در آنها پیشگیری شود.
  • فیزیوتراپی دست و پا سرعت بهبود آنها را سریعتر می کند.

هرچند انجام این کارها وقت گیر و هزینه بر است و شاید روال عادی زندگی اطرافیان را بهم بزند، اما ارزشش را دارد و نقش بسیار مهمی در بهبود بیمار دارد.

یکهفته بعد از ترخیص مجددا به پزشکشان مراجعه کنید تا در مورد ادامه دستورات شما را راهنمائی کنند.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

اكرم
|
شنبه 15 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام. من سابقه سردردهاي ميگرني دارم ولي حدود يك ماه ميشه كه سردرد دارم ولي مانند سردرد هاي قبلي نيست شروع اين سردرد با يك حالت تهوع شروع شد كه معده ام هيچ غذايي را تحمل نمي كرد و بعد از 3 روز سردرد شديدي كه نمي تونستم بخوابم با شدت كمتر ولي مداوم و هميشگي ادامه پيدا كرد به طوري كه گاهي چند بار از شدت سردرد از خواب بيدار مي شوم. سي تي اسكن انجام دادم ولي چيزي نبود و دكتر گفت احتمالا فشار عصبي و ميگرن است. ولي سردردم اصلا قطع نميشه. به نظر شما بايد پيگيري بيشتري انجام دهم؟

مدیر اصلی
|
شنبه 15 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام

یکی از مواردی که در سردرد مزمن نیاز به بررسی و درمان بیشتر است، مواردی است که نحوه سردرد عوض می شود. مانند مورد شما. هرچند نرمال بودن سی تی اسکن کمک کننده است تا موارد خطرناک را رد کند، ولی بعضا کافی نیست و نیاز به ام آر آی می شود.

با توجه به عدم برطرف شدن سردرد مراجعه نمائید تا هم با داروهای پیشگیری کننده غیر مسکنی بتوان سردردتان را مهار کرد و هم در صورت لزوم بررسیهای بیشتر برای علت یابی سردرد انجام گردد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم