امروز پنجشنبه 1 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
نورالدین حسینی - کرمانشاه
|
جمعه 18 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0
با سلام وعرض ادب واحترام خدمت شما..جناب آقای دکتر عزیز یک سوال خدمتتون داشتم ممنون میشم بنده رو کمک کنید پدرم 58ساله در سال90 عمل تومورمغزی در طرف چپ جمجمه داشت که مشخص شد تومورمغزی از نوعOLIGODNDROGLIOMA grade:11/111بوده که تحت رادیوتراپی و چند دوره شیمی درمانی (کپسول تمودال) قرارگرفت ..طی این سه سال مدام ام آر آی از مغزش گرفتیم و به گفته دکترش هیچ گونه رشدی نداشت. اما اخیرا کمی از لحاظ توان حرکتی و راه رفتن مشکل پیدا کرده و متاسفانه دکترمعلجش 3ماهه کلا به خارج از کشور رفته...دکترجان طی این مدت از قرص والپرت سدیم و وبعضی مواقع آمپول سیتی کولویین استفاده کرده آیا لازمه این داروها رو ادامه بده؟ وایا احتمال رشد مجدد تومور بعداز گذشت 3.5سال هستش؟
مدیر اصلی
|
جمعه 18 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

بین تومورهای مغزی، الیگودندروگلیوم جزو مواردی است که رشد آهسته ای دارد و ممکن است سالها در بیمار علامت چندانی ایجاد نکند. این تومور بین سلولهای سالم مغز تکثیر می شود و لذا نمی توان با جراحی آنرا کاملا برداشت و اثراتی از آن باقی می ماند که با شیمی درمانی و پرتودرمانی سعی به حذف آنها می کنند.

با توجه به سن پدر شما و گرید تومور، احتمال رشد آهسته آن همچنان وجود دارد. بررسی آن بوسیله انجام ام آر آی جدید است. والپروات سدیم ضد تشنج است و حتما باید ادامه یابد. آمپول سیتی کولین کمک چندانی به وضعیت فعلی نمی کند و می توان آنرا قطع کرد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

عبدالرضا درویش
|
پنجشنبه 17 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0
باسلام اقای دکتر مدتی است که به طورناگهانی کمردرد شدید گرفتم و پاها و مچ پا وزانو هم شروع به درد کردن کردن.ام ارای دادم لطف کنید و بعد از دیدن جواب ام ارای شدت و راه درمان بنده رو توضیح بدین.ضمنن الان این داروها رو مصرف کردم وبهترم.آمپولsolu-medrolوقرص گاباپنتین..سلکسیب This MR study consists of multiple sagittal and axial images of the lumbar spine utilizing T1, T2 and gradient echo acquisitions. Findings: Lordosis: Decreased Alignment: Normal Spinal canal developmental stenosis:None Anatomy: No sing of transitional vertebra Vertebral marrow:Normal End plates: Normal Posterior neural arch integrity: intact Disc height hydration: Decreased at L4-5 and L5-S1 levels Facet joint left /right:Normal Disc morphology: □ posterior bulging at the L4-5 level associated with annular tear indenting thecal sac □ Large posterior central protrusion at the L5-S1 level associated with annular tear touching bilateral S1 nerve root. Central canal: Normal Subarticular recess left / right: Normal Neural foramen left / right: Normal Subarachnoid space: Normal Visualized spinal cord: Normal in caliber and signal Nerve roots in applicable area: Normal in other levels Impression: □ posterior disc bulging at the L4-5 level associated with annular tear indenting thecal sac □ Large posterior central disc protrusion at the L5-S1 level associated with annular tear touching bilateral S1 nerve root.
مدیر اصلی
|
جمعه 18 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام.

آنچه در ریپورت MRI کمر شما دیده می شود این است که در دو سطح بیرون زدگی دیسک کمر دارید که یکی شدیدتر است و با پارگی دیسک همراه است. در مورد روشهای درمان کمردرد در مقاله آشنایی با بیماری دیسک کمر میتوانید مطالب مفیدی پیدا کنید. در مورد مناسب ترین روش درمان برای شما یافته های MRI کمک کننده است ولی باید در کنار نشانه های حاصل از معاینه بالینی و یافته های نوار عصب - عضله قرار گیرد تا بهترین تصمیم گرفته شود و اینها بدون ویزیت حضوری امکانپذیر نیست.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

انسیه
|
ﺳﻪشنبه 15 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام دکتر بنظرشما این روش گامانایف ک گفتین روش خوبیه؟نامزد من یه تومور پشت سرش داره ک دکترا گفتن بدخیمه و اندازه یه نخوده.توروخدابهترین روش درمانی رو بهم معرفی کنید.نامزدم ۲۲سالشه
مدیر اصلی
|
جمعه 18 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام.

درمان تومورها به روش گامانایف چون با برش دادن سر همراه نیست عوارض کمتری دارد و انجام آن برای بیمار راحت تر است. پیشنهاد می کنم ایشون به همراه تمام مدارک پزشکی شون به مرکز گامانایف ایران مراجعه کنند و توسط جراحان آن مرکز ویزیت شوند تا بهترین تصمیم رو بتوانید بگیرید.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

حسن احمدی
|
ﺳﻪشنبه 15 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام چند روز پیش خانمم موقع بلند شدن از خواب به محض بلندشدن از روی تخت نتوانست خودشو کنترل کنه و افتاد رو زمین در صورتی که از ساق پا مشکلی نداشت انگار از قسمت ران پا دچار فلج موقت شد و پس از چند لحظه با ماساژ دادن حالت خواب رفتگی بهش دست داد که مجدا توانست بلند شود نظر شما در این مورد چیه؟

مدیر اصلی
|
جمعه 18 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام.

گاهی وارد آمدن فشار روی یک عصب ممکن است آنرا دچار شوک کند. یعنی برای مدت زمانی فعالیت عصب ضعیف شود و در صورتی که شدت آسیب زیاد نباشد بتدریج عملکرد عصب برگردد و علائم رفع شود. این حالت معمولا خطرناک نیست و مشکلی ایجاد نمی کند.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کیمیا
|
جمعه 11 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام و خسته تباشید...دختری هستم 16ساله سوم دبیرستان من از راهنمایی که ما را برای یک سخنرانی جمع میکردند نمیتوانستم جایی بنشینم بلافاصله پاهایم خواب میرفت و به مدت خیلی خیلی کم. و از حدود اول دبیرستان است که هنگام حواب حتی اگر راست راست بخوابم و به صورتی نباشد که وزن بدنم به دستم یا...بیافتد باز هم هنگام صبح که پا میشوم دست و پایم گز گز شدیدی میکنند و زمانی زیادی طول میکشد تا از این حالت دربیایند و حدودا تا نیم ساعت نمیتوانم لیوانی را در دستم محکم بگیرم. دست هایم حس لامسه را دارند اما توان گرفتن چیزی را ندارم ...لطفا کمکم کنید بسیار نگران هستم

مدیر اصلی
|
جمعه 11 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام. گزگز دست و پا جزو علائم حسی است و معمولا زمانی که عصبهای حسی بدن تحت فشار قرار می گیرند و یا دچار آسیب می شوند روی می دهد. در مورد شما بروز همزمان گزگز در دست و پا احتمال تحت فشار قرار داشتن نخاع گردنی را مطرح می کند. البته از روی شرح حالی که گفتید نمی توان با قطعیت علت را مشخص کرد ولی نمی توان آنرا مساله بی اهمیتی هم تلقی کرد. لازم است معاینه شوید و احتمالا تصویر برداری ام آر آی از سر و گردنتان انجام شود تا علت مشخص گردد.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

 
 

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم