چکاپ رایگان مغز

امروز سه شنبه 28 فروردين 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

پرسش و پاسخ

مجموع 290 پرسش و پاسخ
 

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
افسانه اسعدی
|
ﺳﻪشنبه 1 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
1
سلام آقای دکتر خسته نباشید.آقای دکتر مادر من حدود 3ماه پس از شیمی درمانی که بعلت توده های تخممدانی انجام شد، نتوانست حرکت کنه، اصلا تعادل نداره، در ضمن دچار ضعف بینایی شده و در حرف زدن هم دچار مشکل شده است.این مشکل آیا میتونه به علت عوارض دارویی باشه یا یه مشکل دیگه است؟
مدیر اصلی
|
جمعه 4 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.

عوارض شیمی درمانی به دو گروه زودرس و دیررس تقسیم می شود. عوارض زودرس مثل کم خونی و حالت تهوع است که بسیاری از بیماران آنها را تجربه می کنند. عوارض دیررس ولی دیرتر ایجاد می شود. البته این عوارض فقط در بعضی بیماران اتفاق می افتد. ضعف عصبهای محیطی (نوروپاتی) و سکته مغزی می تواند از جمله عوارض دیررس شیمی درمانی باشد. در مورد مادر شما باید بررسی های لازم مثل تصویربرداری از مغز و نوار عصب و عضله انجام بشود تا علت مشکلات ایشان معلوم گردد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

افسانه اسعدی
|
جمعه 18 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0
آقای دکتر سی تی اسکن اسپیرا ل و MRI که انجام شده مغز رو نرمالنشان داده.ولی نوار عصب عضله انجام نشده.فقط آقای دکتر درمان قطعی بعد از این بررسی ها وجود داره؟و به نظرتون ادامه درمان رو چگونه پیگیر بشیم؟با توجه به اینکه شیمی درمانی هم همچنان با این وضعیت اددامه داره؟م
مدیر اصلی
|
جمعه 18 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام.

نرمال بودن تصویر برداری از مغز نشان می دهد که خوشبختانه سکته مغزی و یا متاستاز تومور به مغز برای ایشون مطرح نیست. بنابراین احتمال اینکه ایشون دچار نوروپاتی (درگیری عصب های محیطی) شده باشند وجود دارد. برای رسیدن به چنین تشخیصی انجام نوار عصب و عضله الزامیست. بعد از مشخص شدن تشخیص می توان در مورد درمان تصمیم گیری کرد. شاید لازم باشد بعضی از داروهای شیمی درمانی ایشان تغییر کند.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

علی حسنی
|
ﺳﻪشنبه 1 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
1
سلام اقای دکتر من سرم درد میکرد بعد رفتم پیش دکتر برام mri نوشت بعد گرفتم mri نشون دادم بهم گفت تو سرت اب جمع شده باید شنت مغزی بزاری راه دیگیم داره بجوز شنت
مدیر اصلی
|
جمعه 4 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.

در مواردی که تجمع آب در مغز داریم, درمان آن بستگی به محل جمع شدن آب، میزان و علت تجمع دارد. در بعضی موارد میتوان با دارو مقدار آب را کاهش داد. در مواردی دیگر با کشیدن آب نخاع (LP) و در مواردی با گذاشتن شنت.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

الهام رضایی
|
ﺳﻪشنبه 1 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
2
سلام .دکتر من چند سالی هست که گیج میرنم یادم میره چی رو کجا گذاشتم ولی الان دیگه تحت هیچ شرایطی بعدش یادم نمیاد کجا بودند یا چیزی که به تازگی اتفاق میافته حرفهای خودم یادم میره بع دوستم میگم با اتوبوس بریم بعد که اتوبوس میاد میگم نه با ماشین بریم دکتر بذاذم برسین یک دکتر رفتم گفت افسردهگی شدید گرفتی راه درمانش که به حافظه هم کمک کنه چیه که دچار الزایمر نشم خیلی نگرانم
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 1 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
2

با سلام. فراموشی ناشی از افسردگی روندی متفاوت از بیماری آلزایمر دارد. با درمان شدن افسردگی مشکلات حافظه هم بتدریج بهبود می یابد. بیماری افسردگی خوشبختانه در اکثر موارد با مصرف دارو قابل درمان است. البته دوره درمان آن شاید بیش از یک سال طول بکشد ولی بیمار از همان ماه اول روند بهبودی را احساس می کند. در این حالت حافظه هم بتدریج بهتر می شود.

البته در بیماریهایی نظیر افسردگی طول کشیدن بیماری و عدم شروع درمان ممکن است بیماری را بتدریج مقاوم و درمان را مشکل تر نماید. مراجعه نمائید تا برایتان دارو تجویز گردد.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

سعیده سلطاانی
|
شنبه 29 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1
با سلام وعرض ادب من 35 سالمه 9 سال پیش دخترم به دنیا امد ومن دچار دیسک کمر شدم پزشکان متخصص نظرشان این بود که عمل کنم اما من با وجود بچه کوچک اینکار را نکردم حالا دوباره باردار شدم میخواستم ببینم زایمان طبیعی برای من خطزناک است یا نه چکار باید بکنم ممنونم
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 1 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
2

سلام. وجود دیسک کمر به تنهایی مانع از زایمان طبیعی نیست. چون در طی حاملگی افزایش وزن اتفاق میفتد، ممکن است فشار به دیسک بیشتر شود. انجام تمرینات نرمشی و کششی در طی بارداری به تقویت عضلات اطراف ستون فقرات کمک می کند و میزان کمردرد را کاهش میدهد.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

ALIK
|
ﺳﻪشنبه 25 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام خدمت شما من جوانی 20 ساله هستم که در حال حاضر دانشجو رشته مکانیک می باشم مشکل اساسی من در درس خواندن و حضور در کلاس عدم تمرکز کافی و حواسپرتی و خیالبافی است در ضمن خواب روزانه من تقریبا 9 ساعت است گاهی اوقات در بیداری حالت خواب به من دست می دهد به گونه ای که به یکجا خیره می شوم و در خیال و رویا فرو می روم در ضمن حافظه نسبتا خوبی دارم و مشکل ضعف حافظه ندارم به نظر حضرتعالی مشکل اینجانب چیست و چگونه حل می شود؟ با تشکر

 
 
 
 
 
 
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 1 ارديبهشت 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام. کاهش تمرکز در بسیاری از افراد و مخصوصا جوانان دیده می شود. یک علت مهم آن وجود اشتغالات ذهنی متعدد است. در این موارد فرد باید با تغییر سبک زندگی سعی کند در یک زمان فقط به یک کار بپردازد و با برنامه ریزی برای هر کدام از فعالیتهایش زمان مشخصی را اختصاص دهد. استفاده مداوم از شبکه های اجتماعی بعلت ورود دغدغه های ذهنی متعدد به مغز، یکی از عواملی است که می تواند باعث حواس پرتی بشود. در مواردی که با تغییر نحوه زندگی بیمار به نتیجه دلخواه نرسد از دارو درمانی هم برای کمک به وی استفاده می شود. در مورد بروز حالت خواب در بیداری بهتر است نوار مغز از شما گرفته شود تا سایر مسائل رد گردد.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

 

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم