چکاپ رایگان مغز

امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

پرسش و پاسخ

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
سیدشریف زنگی پور
|
یکشنبه 9 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام،سوالم این بود که وقتی یه دفعه خندم بگیره(خنده شدید) تو همون لحظه سرگیجه میگیرم،و تو همون لحظه هم خوب میشم،ممنون میشم اگه جوابمو بدین؟

مدیر اصلی
|
چهارشنبه 12 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام. هیجانات یکی از عواملی است که می تواند بر فشار خون تاثیر بگذارد. در حالتی که گفتید احتمالا ناگهان دچار تغییر فشار خون می شوید که باعث احساس سرگیجه در شما می شود. البته اگر بررسی و معاینه شوید علت دقیق این مساله بهتر معلوم خواهد شد.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مینا
|
پنجشنبه 6 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0
نظر یا سوال سلام سال نو مبارک خواهرم مشکل راه رفتن دارد. از ناحیه لگن و ستون فقرات درد شدیدی احساس میکند لطفا راهنمایی کنید
مدیر اصلی
|
یکشنبه 9 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام.

با توضيحي كه داديد احتمال ديسك كمر براشون مطرح است. بايد ويزيت و معاينه شوند و در صورت لزوم عكسبرداري انجام شود تا بتوان علت مشكلشون را تشخيص داد.

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مهرانوش
|
چهارشنبه 5 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام و تبریک سال نو، مادر من قرص کپرا استفاده میکنه، ولی متاسفانه یه مدت که حالش خیلی بد، اونجوری که خوندیم عوارض جانبی قرص! متاسفانه دکتر خودش جواب نمیده توو تعطیلات. من خودم ایران نیستم و کلی نگرانم، میشه قرص قطع کرد یا مقدارش کم کرد یا یه قرص جانشین کرد؟! اگه لازم باشه ام آر آی هم براتون میفرستم. خیلی ممنون میشم بابت پاسختون
مدیر اصلی
|
پنجشنبه 6 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

داروي كپرا (لوتيراستام) رو نبايد ناگهاني قطع كرد چون احتمال تشنج دارد. علت مصرف دارو، مدت زمان و مقدار مصرف و عوارضي كه دارند رو بنويسيد تا بتوانم راهنمائيتون كنم.

 

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

زینال
|
شنبه 1 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام عیدتون مبارک من یه جوون 28 ساله مبتلا به تورتیکولی مادرزادی هستم. من خیلی مصمم هستم عمل جراحی کنم.راجع به عمل جراحی تورتیکولی در بزرگسالان نظرات مختلفی بین متخصصین هست.خواستم نظر شمارو بدونم من هیچ عوارض جانبی ندارم ورزشکارم و فقط چانه من به سمت چپ منحرف هست.خواستم بدونم عمل جراحی میتونه انحراف گردنم رو از بین ببره یا نه. اگه جواب مثبته من در اسرع وقت برای عمل جراحی خدمت ميرسم. ممنونم.

مدیر اصلی
|
یکشنبه 2 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام و تبریک عید نوروز

درمان تورتیکولی (کجی گردن) مادرزادی معمولا در همان ماه اول تولد شروع می شود و اغلب کودکان مبتلا بدون جراحی بهبود می یابند. در مواردی که درمانهای معمول تا یکسالگی نتیجه بخش نباشد جراحی توصیه می گردد.

در موارد کمی که در کودکی درمان انجام نشده است، در بزرگسالی و با جراحی آنرا درمان می کنند. در این موارد جراحی اغلب بدون عارضه است و در اکثر موارد نتایج خوبی در پی دارد و لذا انجام آن توصیه می گردد.

 

انجام این جراحی در حیطه کاری مغز و اعصاب نیست و توسط جراحان ارتوپد (استخوان) انجام می گردد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

ابولفضل
|
جمعه 29 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام جناب دکتر

مادرم 51 سال داره و 25 اسفند یک مرتبه حالش بد شد و امبولانس و بیمارستان گفتند ای وی اچ یا ای سی اچ هست عکس اولین سی تی اسکن و دومی رو فرستادم ممنون میشم نظرتون رو بدید ما یزد هستیم در صورتی که مادرم خوب بشه و امان جا به جایی باشه پیش بهترین دکتر میبریم و کوتاهی نمیکنیم دست و پا و زبان و گردن سمت راست تا دیروز تکون میدادن به اختیار خودشون امروز دست چپ و پای چپ رو تحریک میکردیم و یه تکون هایی میدادن دکتر گفتن روز اول 3-4 و دیروز 6 و الان جی سی اس 9 رو دارن خواهشمندم کمک کنید تک فرزند و 22 سال سن دارم نیاز به کمک شما

یا حق

عکس 25 اسفند 2-3 سالعت بعد از اتفاق http://s6.picofile.com

عکس امروز 29 اسفند http://s4.picofile.com

مدیر اصلی
|
جمعه 29 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
2

سلام

مادر شما دچار خونریزی مغزی همزمان در بافت خود مغز (ICH) + درون بطنهای مغز (IVH) شده اند. خونریزی بافت مغز مهمتر از خونریزی درون بطن هاست و بعلت فشاری که به مراکز مهم اطراف خود وارد کرده باعث افت هوشیاری در ایشان شده است.

 

  • در اینگونه بیماران تمام متخصصین مغز و اعصاب روش درمانی یکسانی دارند و لذا نیازی به انتقال بیمار به سایر مراکز نیست.
  • چون خونریزی مغزی در قسمتهای عمقی مغز اتفاق افتاده است، نمی توان آنرا با جراحی برطرف کرد و لذا درمان ایشان داروییاست نه جراحی.
  • در درمان دارویی انتظار داریم که بتدریج و در عرض چندین هفته خون درون مغز جذب شود.

مهمترین فاکتور در مورد این بیماران، گذر زمان است. اگر طی 2-3 روز اول هوشیاری بیمار تا حد زیادی برگردد، معمولا نتایج درمان خوب خواهد بود. ولی در مواردی که طی چند روز اول بیمار همچنان در افت هوشیاری باشد و تنفس بوسیله دستگاه انجام گردد، معمولا نتیجه درمان رضایت بخش نخواهد بود.

  • در دنیا هنوز روش درمان خاصی که بتواند جذب خون درون مغز را سریعتر کند و یا خون را از قسمتهای عمقی مغز خارج نماید وجود ندارد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

ابولفضل
|
دوشنبه 3 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام مجدد سال نو مبارک انشاالله به شادی

اقای دکتر عزیز چند درصد مریض ها با این بیماری خوب میشن کاملا ؟ امید به خدا داریم اما میخوام بدونم چند درصد خوب یا فلج و یا زندگی نباتی دچار میشن با این شرایط زیر؟

1- دو روزی ونتیلاتور تنفس میداد 2 روز هم هست الان قطع کردن و مجدد امروز ونتیلاتور وصل کردن پرسیدیم گفتند بری تنبل نشدن ریه و کبد هست 2- امروز روز هفتم هست و پای راست و دست راست رو دیروز تکون میدادن خودشون اما امروز متاسفانه تکون نمیدن دیروز هم زیاد تکون میدادن یکی میگفت از درد هست یکی میگفت از هوشیاری امروز تحریک میکردی پای راست و دست راست تکون میدادن اما چپ رو با تحریک هم تکون نمیدادن

با دکتر یزد صحبت کردیم گفتند : جواب سی تی دوم خونریزی در بطن سوم و چهارم است هیدروسفال خفیف مشاهده میشود کاهش مختص خونریزی نسبت به سی تی قبلی دارد در بطن سمت راست احتمال خونریزی basal ganglia در مجاورت بطن سوم مطرح است تحت درمان با دگزا - رانی تدین - سفتریا اکسون - کلیندامایسین می باشد تشخیص هم ای وی اچ است و فعلا جی سی اس 6 دارد از روز اول و تغییری نکرده دکتر و پرستار میگویند گاهی به تحریک ها جواب میدهند و اندام مربوطه رو تکان می دهد گاهی خیر

یه سری میگن یزد بمونه تکون ندید یه سری میگن ببرید یه جایی که امکانات بیشتری داشته باشه اما احتمال عمل نیست باز یکی میاد میگه چرا evd نشده اصلا نمیدونیم چیکار کنیم و بنده بزرگتر ندارم ممنون میشم کمک کنید بهترین تصمیم رو بگیرم

مدیر اصلی
|
دوشنبه 3 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام مجدد.

در چنین مواردی بهترین تصمیم این است که در همان مرکز درمان را ادامه بدید و به حرف افراد غیر پزشک توجه نکنید. درمانهایی که گفتید رو در تمام مراکز برای چنین مواردی تجویز می کنند و نیازی به جابجایی بیمارتان نیبست. میزان پاسخدهی به درمان را گذشت زمان مشخص می نماید.

 

در مورد پیش آگهی خونریزی مغزی، با توجه به اینکه افت هوشیاری نشان دهنده آسیب به ساختارهای مهم مغزی است و با در نظر گرفتن اینکه ترمیم در بافت مغز به کندی صورت می گیرد، در شرایطی که گفتید انتظار بهبودی قابل توجهی را در این مرحله نداریم. البته پاسخ افراد مختلف به درمان با هم متفاوت است و میزان بهبودی را هم از قبل نمی توان بصورت دقیق پیش بینی کرد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم