امروز دوشنبه 5 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 2137 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
بیات
|
یکشنبه 3 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام و خسته نباشیدطی تصادفی که داشتم دچار دیسک گردن شدم از اون روز 80 روز میگذره دوبار ام ار ای رفتم یک دوره فیزیوتراپی و20 جلسه سونا هنوز درد دارم در شانه و بازو و گردن دستم کمی ضعیف شده دکترم گفته تا عید خوب نشه عمل میکنم میخواستم ببینم میشه تهران پیشه شما عمل کنم واقا دارم اذیت میشم بیشتر از 15دقیقه میشینم فشار میاد نظر دکتر دومم این بود که اگه درد ادامه داشته باشه عمل میخواد اینم نتیه ی ام ار ایم 1.mild degenerative chang in cervical region associated with marginal spur formation 2.disc bulging at the c3/4 leve

مدیر اصلی
|
یکشنبه 3 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

با توجه به اینکه میگویید دستتون ضعیف شده و در ام آر آی هم دیسک گردن مشاهده شده و علی رغم درمان دارویی و فیزیوتراپی بهبودی نداشتید، نیاز به عمل جراحی برای شما محتمل است. علت اینکه قطعی نمی گویم این است که شما را معاینه نکردم و تصاویر ام آر آی را ندیدم. البته بنده جراح ستون فقرات نیستم، بلکه متخصص مغز و اعصاب (نورولوژیست) هستم ولی همکارانی دارم که جراح ستون فقرات هستند و می توانند چنین عملی را انجام بدهند. در صورت تمایل حضوری با کلیه مدارک و تصاویر انجام شده مراجعه کنید تا راهنمائیتون کنم...

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

بصیری
|
جمعه 1 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
1
سلام خسته نباشید ممنون از اینکه درمورد دیسک توضیح دادین میشه واسم بیشتر توضیح بدین که من دچار این مشکل هستم دیسک گردن .کمر و ضعیف بودن عصب دست ام ارای گرفتم و عصب دست هم گرفتم که تشخیص داده شده که دچار این مشکل هستم شما چه توصیه ای واسم دارین خیلی روی اعصابم تاثیر گذاشته و عذابم میده بی خوابی به سرم میزنه خواستم اگه میتونید بهم بگی چکار کنم
مدیر اصلی
|
شنبه 2 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.

معمولا دیسک کمر یا گردن در اغلب موارد خطرناک نیست و به درمان دارویی جواب می دهد.در موارد کمی که ام آر آی شدت دیسک رو زیاد نشون بده جراحی لازم میشود.

در مورد ضعیف بودن عصب دست باید ویزیت بشوید تا شدت صعف رو معاینه کنم و جواب نوار عصب رو ببینم تا بتونم راهنمایی تون کنم.

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

معصومه ذاکری
|
چهارشنبه 29 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام وقت به خیر. پسر برادری 6 ساله دارم که دچار تشنج از دست می شود و خودش میگوید مثل برق گرفتگی است. بعد شروع می کند به خندیدن انگار که قلقلکش می شود و همزمان اشک از چشمهایش سرازیر می شود. به دکترهای زیادی در شیراز مراجعه کردیم و نتیجه ام آر آی و آزمایشها هیچ چیز نشان نداده با توجه به اینکه داروهای مختلف را روی او آزمایش کرده اند و باز هم جواب نداده. ضمن اینکه تیکهای عصبی هر یکساعت یکبار و حتی در شبها ادامه دارد. خواهشمندم راهنمایی فرمایید. کمال تشکر را دارم

مدیر اصلی
|
شنبه 2 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.

حملاتی که توضیح دادید نوعی تشنج به نام تشنج فوکال  است که جزو شایعترین انواع تشنج محسوب می شود. معمولا شروع این حملات از لوب فرونتال و یا لوب تمپورال مغز است. البته ممکن است کانون تشنج در مغز بقدری کوچک باشد که در تصاویر دقیق MRI هم دیده نشود. درمان این حملات به کمک داروی ضد تشنج است که احتمالا ایشون مصرف کردند. در فردی که داروی ضد تشنج میخورد ولی اثر نمیبیند چند عامل رو باید مد نظر قرار داد.

  • 1. دارویی که مصرف کرده مناسب اون نوع تشنج نبوده.
  • 2. دارو مناسب بوده ولی مقدار اون کم بوده و به همین دلیل اثر نکرده.
  • 3. تشنج قوی است و برای کنترل باید چند داروی ضد تشنج رو با هم مصرف کند.

البته نکته مهم در مورد مصرف داروی ضد تشنج این است که حتما باید سر ساعت خورده شود و مصرف نامنظم تاثیر دارو را از بین می برد.

در موارد کمی علی رغم مصرف چند داروی ضد تشنج همچنان این حملات تکرار می شود. در این موارد از روش جراحی تحریک عصب استفاده می کنند که معمولا بعد از 12 سالگی این جراحی انجام می شود.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

آقای بصیری
|
یکشنبه 26 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
0
سلام و خسته نباشید پسری 29 ساله هستم میخواستم واسه دیسک کمر و گردن و ضعیف بودن عصب های دستم که درد دارم و باعث خواب رفتی میشه میخواستم راهنماییم کنید ممنون میشم
مدیر اصلی
|
دوشنبه 27 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.

دیسک کمر و دیسک گردن می تواند در سنین جوانی شروع شود. البته هر نوع دردی در این نواحی به معنی وجود دیسک نیست و در نوار عصب و عضله و در تصاویر ام آر آی وجود دیسک محرز میشود. عکسهای ساده از ستون فقرات نمی توانند خود دیسک را نشان دهند و بیشتر برای بررسی آسیب و شکستگی مهره کاربرد دارند.

یک علامت مهم در دیسک کمر یا گردن این است که اینها باعث ایجاد دردهایی می شود که به پا یا دست تیر می کشد و این علامت مهمی است. معمولا شدت درد ناشی از دیسک با فعالیت بیشتر شده و با استراحت کاهش می یابد.

در موارد خفیف تا متوسط می توان با درمانهای دارویی و فیزیوتراپی بیمار مبتلا به دیسک را درمان کرد و این درمانها حتی می تواند شدت بیرون زدگی دیسک را کم کند. در موارد شدید جراحی لازم می شود.

خواب رفتگی عصبهای دست می تواند به دلیل دیسک گردن باشد. البته یک دلیل شایع دیگر آن گیر افتادن عصب دست در ناحیه مچ است که به آن سندرم تونل کارپ می گویند. تشخیص این دو از هم با معاینه بیمار و گرفتن نوار عصب و عضله امکانپذیر است.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

سارا احمدی
|
جمعه 24 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1
سلام و خسته نباشيد 23 سال دارم و بعضا دچار فراموشی میشم، مثلا کسی بهم چیزی میگه بعدا فراموش میکنم چی گفته یا میرم وسایل بردارم یادم میره چی می خواستم، یادم میره بعضی از چیزارو کجا گذاشتم ، بعضا حتی اس ام اس که میزنم یادم میره چی فرستادم ، میخواستم بدونم طبیعی یا نه؟
مدیر اصلی
|
جمعه 24 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام.

مواردی که گفتید طبیعی نیستند. البته هیچ انسانی نمی تواند نمام چیزهایی که بخاطر سپرده را بیاد بیاورد و در موارد کم اهمیت دچار فراموشی می شود. ولی اینکه فردی فراموش کند که چه وسیله ای را میخواسته بردارد و یا حرفی که تازه زده را فراموش کند طبیعی نیست.

البته اینگونه موارد که اغلب در جوانان دیده میشود خوشبختانه قابل درمان است و ماندگار نیست و ربطی هم به آلزایمر ندارد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم