امروز یکشنبه 29 مهر 1397

پر بیننده ترین عناوین

درمان حملات پانیک: اینستاگرام

پانیک (حمله وحشت) چیست؟ اینستاگرام

ترس و فوبیا: اینستاگرام

نکاتی در مورد خواب: اینستاگرام

ترس از بیماری ام اس!

نرمشی برای درمان سرگیجه: اینستاگرام

درد سیاتیک چیست: اینستاگرام

ترس از صحبت در جمع: اینستاگرام

سندرم تونل کارپ: اینستاگرام

افسردگی و راههای مقابله با آن

ضربه به سر: نکات مهم و کاربردی

آشنایی با بیماری: مننژیت

داشتن خواب راحت: نکات مهم و کاربردی

بیماری منیر: اینستاگرام

نوار مغز چیست؟

سرگیجه: نکات مهم و کاربردی

به تشخیص های دکتر گوگل اعتماد نکنید!

سردرد: نکات مهم و کاربردی

ریتالین: خوب، بد، زشت!

خرافات و واقعیتها در مورد ام اس (بخش اول)

آشنایی با داروها: آلپرازولام (زاناکس)

تمرینات نرمشی برای مبتلایان به کمردرد + تصاویر

آشنایی با بیماری: دیسک کمر

کارهایی برای تقویت حافظه و بهتر کردن سبک زندگی در پیرمغزی

علایم و نشانه های اصلی پیرمغزی کدامند؟

چرا و چگونه بعضی از افراد دچار ضعف حافظه می شوند؟

دلایل سبکی سر و غش کردن

درمان درد گردن و آرتروز گردن

تمرینهای نرمشی مفید برای کاهش کمردرد

سوالات رایج درباره بیماری ام اس

 پیگیری اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ

مجموع 290 پرسش و پاسخ
 

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
افسانه
|
پنجشنبه 9 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1
سلام ببخشید میخواستم بپرسم ادرس مطب وشماره روتوسایت برام بزارید ممنون وچه روزهایی هستن
مدیر اصلی
|
یکشنبه 12 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام. آدرس مطب در قسمت تماس با ما ذکر شده است.

فرزانه برجی
|
پنجشنبه 9 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1
باسلام خدمت اقای دکتر ممنون ازاینکه سوالم جواب دادید میخواستم ببینم اگرخواهرم بیمارشماباشد شما دارو یاجراحی راتشخیص میدهید چون چندتا دکتر دیگه گفتن دارو جوابگو نیست فقط جراحی نه ازراه بینی فقط ازطریق شکافتن سر .به نظر شما درسته. باسپاس فراوان.
مدیر اصلی
|
جمعه 10 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.

پزشك بدون ديدن خود بيمار، معاينه وي و مشاهده تصاوير، آزمايشات و بررسي هاي انجام شده نمي تواند درمان قطعي را تعيين كند. ولي وقتي چند متخصص يك درمان را تعيين مي كنند، بايد به آنها اطمينان كرد.

 

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

ehsan rahimi
|
دوشنبه 6 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام درمورد غده هیپوفیز سر سوال داشتم سه بار ام ار ای دادم در طول سه سال هر بار سایزش بزرگتر شده از 1 میل به 5 میل تبدیل شده. مشکل چیه؟

مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام

همانطور که در سوال قبل گفته شد بزرگی هیپوفیز تقریبا در تمامی موارد خوشخیم است. بر حسب اندازه این بزرگ شدن را به دو گروه زیر 10 میلی متر (میکروآدنوم) و بالای 10 میلی متر (ماکروآدنوم) تقسیم می کنند. برای شما میکروآدنوم مطرح است. در این حالت اگر میزان هورمونهای ترشحه هیپوفیز بالا رود اکثرا درمان دارویی انجام می دهند.

اگر هورمونهای بدن نرمال باشد برحسب نظر پزشک معالج درمان دو نوع است. در عده ای جراحی انجام می شود و در گروهی دیگر نیاز به پیگیری مداوم با ام آر آی دارند. در مورد شما با توجه به بزرگ شدن غده در طی زمان ممکن است نیاز به جراحی باشد که در سوال قبل در مورد آند توضیح داده شد. تصمیم گیری نهایی در این مورد با پزشک معالج شماست.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

shahab
|
دوشنبه 6 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اقای دکتر

26 سالمه که تو یه تصادف بعد از برخورد با شیشه اتومبیلی که سرنشینش بودم دچار درد شدید گردن شدم بعد از معاینه و ام ار ای که دادم جوابش این بود disc bulging at the c3-c4 که بعد از مراجعه دکترم گفت دیسک دارم ولی در حد عمل نیست با گردنبند خوب میشه 2 ماه گذشته گردنم بیشتر درد میکنه بازوم تیر میکشه و انگشتم بیحس میشه گردنم بشدت درد میکنه و قابل حرکت نیست به نظر شما با رضایت خودم میتونم عمل کنم تا از درد خلاص شم گفتن بازم برم ام ار ای به نظر شما ام ار ای ضرر نداره دوبارش با این شرایط اگه خودم بخوام عمل کنم دکترم باید عملم کنه یا نه وایا درد میکشم مرسی از وقتی که به من دادید

مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام

آسیب گردنی بدنبال تصادف ممکن است خفیف باشد ولی تا مدتها درد آن ادامه پیدا کند. مثل آسیب شلاقی گردن که در مقاله علل درد گردن  در مورد آن توضیح داده ام. ولی در مواردی درد نشانه ای از یک آسیب مهم و جدی است. این موارد که رادیکولوپاتی و میلوپاتی نام دارند می توانند خطرساز شوند و باید حتما زیر نظر پزشک متخصص درمان گردند و بعضا جراحی لازم دارند.

در مورد شما با توجه به شدیدتر شدن درد و تیرکشیدن و بیحسی ایجاد شده لازم است بررسی کامل شوید. انجام ام آر آی مجدد برایتان مفید است و ضرری  هم ندارد. تشخیص نیاز به جراحی با پزشک معالج است و اگر عمل بدون دلیل انجام شود تاثیری در کاهش درد نخواهد داشت. بهتر است با یک پزشک متخصص دیگر هم مشورت نمایید.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

حسين
|
یکشنبه 5 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام آقاي دكتر. خسته نباشيد. اگر به مدت ٦روز روزي نصف ريتالين براي كنكور خورده شود معتاد ميشوند؟؟؟ من كنكور ارشد دارم و برام خيلي حياتي هست كه قبول شم. مشكلي پيش نمياد بخورم؟

مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
2

با سلام

معمولا ریتالین وقتی بیشتر و طولانی تر از این مقدار مصرف شود باعث اعتیاد می شود. ولی هیچگونه تضمینی وجود ندارد که مصرف حتی یک عدد از آن اعتیاد آور نشود. بنده مصرف آنرا توصیه نمی کنم. 5 الی 10 دقیقه نرمش صبحگاهی با بالا بردن مواد نیروزای درونی و طبیعی بدن می تواند توانایی شما در درس خواندن را بالا ببرد.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم