امروز جمعه 2 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 3247 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
زهرامحمدی
|
شنبه 23 خرداد 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام اقای دکترمن یک بار دیگه دقیق بیماری وعلایمم را میگم توراخدا جواب بدید و راهنماییم کنید.من دوماه قبل یک شب به پهلو خوابیده بودم دستامو گذاشتم بین ران پام و بدنمو کشیدم اونشب عادت ماهانه هم بودم یک فشار اومد به شکم و گوش سمت چپم و سرم صدای وزوز داد فردا شبش گردن سمت چپش از داخل صدای تیک داد بعد رفت بالا تا سرو وسط سرم و پیشونی سمت چپم تیک تیک صدا میدا فکر کردم یک چیزی توی سرم پاره شد چون یک دفعه از جام بلند شدم و سرگیجه داشتم چشام سیاهی میدید و دست و پام یخ بود و میلرزیدم.فرداش سروگردن سمت چپم درد بی کرد بعضی وقتا هم بی حس بود.بعد چند روز گوش سمت چپم درد میکرد وبعد سردرد هم اضاف شد.بعد۳روز روزه گرفتم حالم بدتر شدگوش وسروگردن سمت چپم درد میکرد وانگار یک رگ توی سرم مثل نبض میزنه و از گردنم تا پیشونیم درد میگیره و انگار مثل گیره یک رگ گیره و استخون پایینتر لاله گوشم درد میکنه پشت گوشم درد میگیره راه میرم سرگیجه میگیرم و پیشونیم درد میگیره.سرگیجه میگیرم و چشام سیاهی میبینه وصورتم داغ میشه چشام میسوزه و یک رگ توی سر سمت چپم میخاره و گوش سمت چپمم میخاره.بین ابروهام و بینیم و کمر چپم درد میگیره بعضی جاهای بدنم میپره مخصوصا پا و کتفم.بدنم مورمور میشه.پاهام درد میکنه.سرم همیشه صدای وزوز میده شبا بدتر میشه بعضی وقتا یک دفعه شدیذ میشه بعضی قسمتای پام تکون میخوره میپره میره تو میاد بیرون بعد اونشب موقع عادت ماهانه خونریزی شدید دارم.پشت سرم توی گودی سرم صدای تیک تیک میده وبعضی وقتا مثل تپش قلب میزنه.بین علایم وزوز سر و گردن درد و پریدن قسمت بدنم و گیر بودن و درد گرفتن رگی تو سرم بیشتر از همه هست.نوار مغز گرفتم نرمال بود.اقای دکتر امکان داره ام اس داشته باشم؟بیماری من چیه؟دکتر گفت از اعصابه دوماه قرص استفاده کنم به نظر شما باید چیکار کنم؟ممنون از طلفتون که جواب سوال میدید
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 2 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام. به سوال شما قبلا پاسخ داده شده بود. تشخیص بیماری بدون ویزیت و معاینه و فقط از طریق پیام اینترنتی امکانپذیر نیست. اما احتمال عصبی بودن این علائم وجود دارد. به متخصص مغز و اعصاب مراجعه نمائید تا مشکلتون حل شود.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

عليقلي حسني اعظمي
|
شنبه 23 خرداد 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام خدمت جناب دكتر من ٦٥ساله مرد با گروه خوني o حدود بيست سال پيش عمل ديسك انجام دادم خيلي هم راحت بودن اين اواخر كمي درد كمر كه از پشت باسن ميزند به ساق پاهام اذيت ميكند ومخصوصا نشست وبرخاستم را سخت كرده دكتر قبلي من هم پيرشده وقرص شياف به من تجويز كرده الان حدود بيست روز گرفتارم بايد چه كنم
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 2 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام. مشکلی که در حال حاضر دارید میتواند علامتی از عود دیسک باشد. فعلا باید از داروی مسکن و شل کننده عضلانی استفاده کنید تا درد کاهش یابد. بعد باید ام آر آی مجدد از کمرتان انجام شود تا علت درد فعلی مشخص گردد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

یلدا ناصری
|
چهارشنبه 20 خرداد 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام آقای دکتر عزیز، خسته نباشید. آقای دکتر میخواستم بدونم امکان ایجاد توده کنار عصب ساکرال وجود دارد؟! تا چه حد میتونه خطرناک باشه؟! ممنون میشم پاسخگو باشید.

مدیر اصلی
|
جمعه 22 خرداد 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.


شبکه عصبی ساکرال وظیفه عصب رسانی به پاها را برعهده دارد و مهمترین قسمت آن عصب سیاتیک است. عصب ها هم مثل سایر قسمتهای بدن ممکن است دچار رشد نامتناسب و ایجاد تومور شوند. در این موارد باید از توده نمونه برداری شود تا بتوان میزان خطر آنرا مشخص کرد.

 

 نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

محمد محمدی
|
دوشنبه 18 خرداد 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام اقای دکتر لطفا من رو راهنمای کنید.مادر من 60ساله است که یه مدت زبونش سنگین شده و به زور یک کلمه حرف میزنه حرف های ما رو هم با تکرار زیاد یا با اشاره متوجه میشه و یک سردرد شدیدی هم داشته. تا اینکه یک دکتر عمومی قرص گاباپنتین 300 رو تجویز کرد خیلی بهتر شد تا چند روز پیش هوشیاریش افت کرد. چند روز بستری شد. الان برگشت به حالت اول اما سردرد نداره. اقای دکتر عزیز من یک جوان 25 ساله هستم که برای در مان مادرم همه کار کردم و خیلی خسته شدم خواهش میکنم من رو راهنمای کنید.تا تا اخر عمر مدیون و خادم شما شوم. مخلص شما محمدی از ماهشهر . خوزستان

مدیر اصلی
|
جمعه 22 خرداد 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.


مشکل مادر شما در حیطه بیماریهای مغز و اعصاب است. پس حتما لازم است ایشان را به یک متخصص این رشته نشان دهید. همچنین برای رسیدن به تشخیص لازم است از ایشان ام آر آی و نوار مغز انجام گردد. پزشک متخصص با معاینه ایشان و بررسی جواب ام آر آی و نوار می تواند علت بیماری ایشان را مشخص کند. معمولا این موارد قابل درمان هستند.

 

 نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مریم عسکرپور
|
شنبه 16 خرداد 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام، مادرم مبتلا به دیسک کمر ، تنگی نخاع و رماتیسم مفصلی است، پنج تا از مهره های ستون فقرات ایشان درگیر بودند ، 4 سال پیش جراحی انجام دادند ، اکنون کمر به مرور خمیده می شود و درد تشدید می گرددبه طوری که بیش ده قدم نمی تواند بردارد ،در ام ار آی اخیر ایشان ، مجدد دیسک مهره ها نشان داده شد. به دنبال راهکار برای کاهش درد ایشان هستم، ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
مدیر اصلی
|
جمعه 22 خرداد 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام. علائمی که گفتید مربوط به تنگی کانال نخاعی است. انجام فیزیوتراپی، تمرینات نرمشی در خانه، کاهش وزن و مصرف داروهای مسکن می تواند به ایشان کمک کند. اگر این اقدامات موثر نباشد نیاز به جراحی مجدد است. مطالعه مقاله آشنایی با بیماری کمردرد از همین سایت را به شما پیشنهاد می کنم.

 

 نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم