امروز پنجشنبه 1 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 3277 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
عباسی
|
پنجشنبه 25 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام من ۲۸ سالمه جنسیت زن مشکلم دوسال قبا ام آر ای گرفتم گفتن دیسک خفیف دارم واز پای سمت چپ نوار عضله گرفتم الان شدت درد به گونه ای است که کمردردم به هردو پا و زانوان سرایت کرده درصورتی که هنگام شروع شدن درد ناحیه کمرم خیلی گرم و انگار می خواهد یه چیزی توی کمرم منفجر شود وعصبهای هردو پام به این صورت هم هست لطفا راهنمایی فرمایید مشکل من چیست؟

مدیر اصلی
|
جمعه 26 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام. با توجه به توضیحاتی که دادید و اینکه درد شما شدیدتر شده و به پاها انتشار دارد، در درجه اول شدیدتر شدن دیسک و احتمالا بیرون زدگی آن مطرح است. باید MRI جدید از کمرتان انجام شود تا علت مشخص گردد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

غلامرضا شیخی
|
یکشنبه 21 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام آقای دکتر. پسر هشت ساله من در حین تمرین فوتبال توپ به پیشانی اش خورده و با اینکه احساس درد داشته تمرینشو ادامه داد. پس از مراجعه به منزل احساس سردرد و تهوع داشت و یکبار استفراغ کرد. به بیمارستان سینا مراجعه کردیم و شش ساعت تحت نظر بود و آب و بیسکویت خورد و مشکلی نبود. الان دو سه روز گذشته و مشکلی ندارد. سوالم این که آیا لازم هست به پزشک متخصص مراجعه کنیم؟ آیا مراقبت خاصی لازم دارند؟ و تا چه مدت؟ آیا میتونه به مدرسه فوتبال بره؟ ممنون میشم اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید. با سپاس فراوان
مدیر اصلی
|
جمعه 26 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
0

در مورد ضربه به سر، با توجه به اینکه در آن زمان دچار علامت خاصی نشده است و تا چند ساعت بعد هم تحت نظر بوده و مشکلی پیش نیامده، نیازی به اقدام خاصی ندارد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مسعود مرادی
|
شنبه 20 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
1
با سلام خدمت جناب آقای دکتر ببخشید می خواستم بدونم از طریق عکس های MRI میشه بیماری شیزوفرنی را تشخیص داد و یک سوال دیگه هم داشتم از طریق عکس های MRI به تنهایی میشه بیماری MS تشخیص داد و یا تشخیص بیماری MS تنها با استفاده از MRI ممکنه با خطا روبرو بشه
مدیر اصلی
|
جمعه 26 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
0

شیزوفرنی جزو اختلالات روانپزشکی است و MRI نقشی در تشخیص آن ندارد. در مورد بیماری ام اس، انجام MRI لازم است ولی به تنهایی تشخیص دهنده نیست و باید در کنار سایر یافته های معاینه و شرح حال و در صورت نیاز بررسی مایع مغزی-نخاعی و تستهای Evoked تفسیر شود.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

م.م
|
دوشنبه 15 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
0
با سلام .. من 25 سالمه و 5 روز پیش یک عمل کوچک روی لگنم انجام دادن و منو برای اون بیهوش کامل کردن .. از فردای روز عمل هر سه ساعت یک بار حملات شدید عصبی بهم دست میداد و در این حمله ها و در حالت بیداری کامل تصویر خوابهایی که در کودکیم میدیدم رو میبینم وقتی این حملات که حدود 20 ثانیه طول میکشه و بدنم و سرم داغ میشد هم خودم و هم خونواده بسیار میترسیم که نکنه سکته ای چیزی است یا عوارض بیهوشیه من دو روز این حالت ها رو داشتم ..... روز سوم بعد از عملم به حمام رفتم بعد از این حالت حمله بهم دست نمیده ولی الان همون فکر ها و حالات عجیب و افسردگی و ترس به صورت خفیف در اومده ولی دیگه 24 ساعت همراهمه و شبها هم نمیتونم بخوابم الان واقعا وضعیتم وخیمه و حتی میگم منو ببرید آسایشگاه روانی موقت بستری کنید .. متخصص بیهوشی هم رفتیم سردرنیاورد و قرص آرام بخش قلب اینا نوشت ولی اثر نکرده لطفا راهنمایی کنید که آیا ممکنه عوارض بیهوشی عملم باشه که تا روزها بعدش هست یا خیر...
مدیر اصلی
|
جمعه 26 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
0

علایمی که گفتید با عوارض داروهای بیهوشی همخوانی ندارد. لازم است توسط متخصص مغز و اعصاب ویزیت شده و  نوار مغز از شما گرفته شود تا علت مشکلتان مشخص شود.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مینا
|
جمعه 12 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
0
با سلام. من 29 سالمه.مشکل من این هست که گاهی صحنه ها و چیزهایی که میبینم و می شنوم برام کاملا تکراریه به طوری که احساس می کنم قبلا اونهارو در جایی مثلا در خواب دیدم.این قضیه روزی یک یا دو بار ، هر بار حدود 20 ثانیه طول می کشه و برام استرس آور و موجب ترس من میشه.اغلب صبح ها که از خواب بیدار می شم دست هام و قسمت راست سرم خواب رفته .دست هام زود خوب میشه اما مور مور سرم تا چند ساعت ادامه داره.(9 سال پیش من همین مشکل رو داشتم و یک بار دچار تشنج شدم.دکتر یک شربت داد که اسمشو نمی دونم.بعد از اون دیگه تا همین روزهای اخیر مشکلی نداشتم )الان رفتم دکتر قرص تگرتول 200 میلی داده و گفته این یک نوع تشنجه. آقای دکتر اسم این بیماری چیست؟من تا کی باید دارو بخورم؟آیا با دستور مصرف 1 قرص صبح و نصف شب ، روزه گرفتن برای من مشکلی به وجود نمیاره؟(هر 3 روز ، دوز مصرف بالا میره تا برسه به 1 صبح و 2 عدد شب)چه جور عادت های رفتاری باعث بهتر شدن حال من و بهبود این بیماری میشه؟با تشکر از توجه و زحمات شما
مدیر اصلی
|
جمعه 12 تير 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام. در مقاله انواع تشنج در مورد شکلهای مختلف صرع و تشنج صحبت کرده ام. تشنج شما که deja vu نام دارد جزو تشنجهای فوکال ( جزیی) محسوب می شود. تگرتول یکی از داروهای ضد تشنج برای این موارد است که مقاله مربوط به آن را می توانید در همین سایت بخوانید. در مورد عوامل تشدید کننده تشنج هم مقاله ی جداگانه ای در سایت هست که پیشنهاد میکنم انرا مطالعه کنید. گرسنگی هم می تواند یکی از عوامل تشدید کننده تشنج باشد. بنابراین باید امتحان کنید و اگر روزه گرفتن حملات شما را شدیدتر کرد، نباید روزه بگیرید.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم