امروز دوشنبه 5 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 2105 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
فرزانه برجی
|
چهارشنبه 15 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
0
سلام خدمت اقای دکتر خیلی ممنون که ازاین طریق میتونیم جواب سوال هامونو ازشما سپاسگذاریم،من هفته پیش مشکل خواهرمو گفته بودم خواهرم چندروز پیش به دکتر مغزواعصاب مراجعه کرده ودکتر بهش گفته من جلسه اول نمیگم عمل یه سری قرص ویتامین وامپول ویتامین براش نوشته.بعدگفته باید به متخصص چشم وغدد بره وجوابشوبراش بیاره.یه ازمایشی که براش نوشته اول ازمایش خون داده بعدازچندساعت دوتا قرص دادن وادامه ازمایش گرفتن گفتن باید طی ازمایش باید خوشحال باشه واسترس نداشته باشه ..ابن ازمایشات برای چی میتونه باشه؟خواهرم خیلی استرس داره میگه قبلا من ازمایش هورمون وچبزای دیگه رودادم حتما مشکلم خیلی جدی تر لطفا راهنمایی کنید ،یک دنیاممنون
مدیر اصلی
|
چهارشنبه 15 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
0

سلام.

احتمالا نظر پزشکشون اینه که حتی الامکان خواهرتون عمل نشوند و فقط تحت درمان دارویی قرار بگیره. آزمایشات هم قاعدتا یک بررسی کامل هورمونیه تا از سالم بودن هورمونهای بدن مطمئن بشن. نیازی به نگرانی نیست.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

سید محمد رضا موسوی
|
دوشنبه 13 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
0

باسلام و احترام بعرض میرساند که پدر اینجانب مدتی هست که طبق تشخیص همکاران جنابعالی مبتلا به بیماری پارکینسون یکطرفه شده ولی متاسفانه علیرغم پیگیریهای متعدد طرف دیگر هم درگیر شده و همین موضوع هم بشدت از لحاظ روحی و جسمی ایشان را دچار مشکل نموده خواهشمند است راهنمائی نمایید باتشکر موسوی12/11/93

مدیر اصلی
|
دوشنبه 13 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

همانگونه که قبلا در مقاله نشانه های بیماری پارکینسون اشاره کردم، ماهیت بیماری پارکینسون اینگونه است که در طول زمان پیشرفت میکند و علایمی که شروع یکطرفه داشته اند بتدریج دو طرف را درگیر می کند. طبیعتا چنین مشکلی هم برای بیمار و هم برای اطرافیان وی متاثر کننده است. ولی در حال حاضر درمانی که جلوی این پیشرفت را بگیرد وجود ندارد.

 

در مقاله زندگی با پارکینسون  نکات عملی را ذکر کرده ام که انجام آنها به بیمار کمک می کند تا در حد امکان مستقل از بقیه به زندگی ادامه دهد.

 

در نظر داشته باشید که در حال حاضر و با داروهای فعلی تا حد زیادی می توان علائم این بیماری را در مراحل خفیف تا متوسط کنترل کرد. همچنین با توجه به تحقیقات وسیعی  که در دنیا در مورد درمان این بیماری در حال انجام است، احتمال آنکه در چند سال آینده بتوان این بیماری را کاملا کنترل و حتی درمان کرد زیاد است و بنابراین باید سیر درمان را پیگیری نموده و مایوس نشوید.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مهدی
|
دوشنبه 13 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام من پسری 17 ساله هستم و حدود یه سال هست که تمرکزم کم شده و تو کلاس حواسم به درس نیست. میخواستم بپرسم مصرف خود سرانه داروی فوسجينجال شرکت Marnys برای افزایش تمرکز ایرادی نداره؟ با تشکر

مدیر اصلی
|
دوشنبه 13 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

داروی مذکور جزو مکمل های غذایی حاوی گیاه جنسینگ  است. مصرف این نوع داروها اگر به اندازه توصیه شده در برشور باشد، معمولا ضرر ندارد. در مورد میزان اثر بخشی آنها برای تقویت حافظه، هنوز یافته های علمی قطعی وجود ندارد.

در مورد حواس پرتی و کاهش تمرکز بهتر است مقاله چرا بعضی افراد دچار فراموشی می شوند؟ را مطالعه کنید.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

سپیده مسلمی
|
جمعه 10 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1
با سلام و خسته نباشید خدمت شما. سوالی دارم که البته دکتر هم مراجعه کردم اما گفتند که گرفتگی عضله هست. من مدت چهار ماه هست که در قسمت زیر کتف راستم درد دارم. به طوری که بعضی مواقع به ستون مهره ها میزنه درد . و همچنین به دست راستم. البته احساس میکنم که عضلات زیر کتف که مربوط به دست راست میشود دچار گرفتگی میشود. اما در طول این چهار ماه هیچ فرقی نکرده. و من هم هر دوازده ساعت یکبار از داروی متاکاربامول استفاده میکنم. سوالی که دارم اینه که آیا این درد به دیسک کمر ارتباط دارد؟ یا اینکه آرتوروز هست؟ البته من شغلم اتو کاری هست . با اتو های صنعتی. ممنون میشم اگه به من پاسخ دهید با تشکر فراوان
مدیر اصلی
|
یکشنبه 12 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام

با توجه به توضیحاتی که دادید در درجه اول باید از نظر احتمال دیسک گردن بررسی بشوید.

آرتروز گردن در درجه بعد مطرح است. افتراق این دو با انجام MRI گردن مشخص می گردد.

دیسک کمر درد در پاها ایجاد می کند و به کتف ربطی ندارد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

صادق
|
پنجشنبه 9 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای دکتر دهقانی پدر من نزدیک به شش سال هست که به یک بیماری مبتلا شده .شغل پدر من رنگرز گیاهی بود که البته با مواد شیمیایی هم سرو کار داشتند در همان اوایل پدر من دچار سوختگی انگشت بزرگ پای چپ توسط سود سوزآور شد که در نهایت با جراحی پلاستیک ترمیم شد ولی متاسفانه بعد از این واقعه پدر من دچار مور مور کف پا و درد درناحیه پا شد و به مرور منجر به بی حس شدن پاهای ایشان شد که بعد از همه این اتفاقات متاسفانه پدرم دچار درد شدید در ناحیه معده تهوع استفراغ بی حالی لاغر شدن و همچنین دفع پروتیین از کلیه ها شدند که بارها به خاطر این علایم در بیمارستان بستری میشدند ولی هر بار با توجه به آزمایشاتی که روی ایشان انجام میگرفت پزشکان میگفتند که دستگاه گوارش پدر من هیچ مشکلی ندارد و در همان اوایل یکی از پزشکان گفت که به بیماری آمیلوییدوسیس مشکوک هستم ولی با آزمایشاتی که انجام داده بودند هنوز مطمین نبودند و نوار عصب که از ایشان گرفته بودیم نشان میداد که عصبهای بدن درگیر و ضعیف شده اند الان که نزدیک به چند سال هست که از شروع بیماری پدرم میگذرد ولی ما نتوانسته ایم هیچ نتیجه ای برای درمانش بگیریم و هر روز حالت درد معده و تهوع او بیشتر میشه و هیچ دارویی روی ایشان اثر نداره همچنین از کمر به پایین کاملا بی حس شده که دیگه توان راه رفتن نداره ناگفته نماند که یکبار هم به دلیل گرفتگی نخاعی جراحی شدند اگه لطف کنید ما را راهنمایی کنید که باید چکار کنیم ممنون میشیم با تشکر و سپاس فراوان
مدیر اصلی
|
یکشنبه 12 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام

با توجه به توضیحاتی که دادید بنظر می رسد بیماری پدر شما نوعی نوروپاتی (درگیری اعصاب) است که عصبهای معده را هم ضعیف کرده است و از طرفی باعث درگیری کلیه نیز شده است. از بیماری شایعی مثل دیابت تا بیماریهای نادری مانند آمیلوئیدوز ارثی می توانند چنین حالتی را ایجاد کنند.

بررسی اینگونه بیماریها با توجه به پیچیدگی هایی که دارند در مطب و بین سایر بیماران امکانپذیر نیست. چنین مواردی بهتر است در مراکز دانشگاهی توسط متخصص مغز و اعصاب چند روز بستری شوند تا بررسیهای لازم انجام شود و در صورت نیاز از مشاوره سایر همکاران متخصص استفاده گردد. پیشنهاد می کنم در شهری که هستید به بیمارستان دانشگاهی مراجعه کنید تا بیماری پدرتان تحت بررسی قرار بگیرد.

 آشنایی با بیماری: نوروپاتی

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم