امروز پنجشنبه 1 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
تقی قاسمی
|
چهارشنبه 28 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
2
سلام آقای دکتر تقریبا یکسال قبل یهویی موقع راه رفتن احساس کردم پاهام اصلا وجود ندارند راه رفتن برام سخت شد بعدش کم کم علایم عصبی در من پیدا شد مثل اینکه یهویی میترسیدم و ... بعد اون کم کم سرگیجه هام شروع شد. رفتم چندین دکتر تو اردبیل آزمایش خون ادرار MRI و نوار مغز همگی سالم و نرمال بودند و گفتند آخر سر بیماری تو خستگی عصبیه قرص ویتامین میخورم قرص سرترالین 6 ماهه میخورم و قرص گاباپنتین. الان بعد یکسال مهمترین مشکلم راه رفتنه نمیتونم طولانی مدت راه بروم. یا همینکه پامیشم راه برم نمیدونم از سرگیجه هست یا چیه گویی میخام با کله زمین بخورم. آقای دکتر از قرص خوردن خسته شدم تو آزمایشاتم هیچی نشون نمیدم. نمیدونم مرضم چیه شمارو بخدا منو راهنمایی کنید بخدا اگه بدونم مرضمو درمان میکنند تا تهران هم میام فقط منو راهنمایی کنید بخدا دیگه خسته شدم.
مدیر اصلی
|
چهارشنبه 28 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
4

سلام.

برای کمک به شما به این اطلاعات نیاز دارم. لطفا در همین بخش بنویسید:

  1. سن شما
  2. MRI  از مغز انجام دادید یا ستون فقرات؟
  3. آیا با سرترالین علایم عصبیتون برطرف شده؟
  4. سرگیجه تون چطوریه؟ چشمهاتون تار میشه یا همه چیز دور سرتون می چرخه؟
  5. علایمتون از اون موقع بهتر شده یا بدتر؟
  6. نام پزشکانی که در اردبیل رفتید؟
  7. نام پزشکان مغز و اعصابی که در اردبیل رفتید؟

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

تقی قاسمی
|
پنجشنبه 29 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
3

سلام آقای دکتر از لطفتون خیلی ممنونم. لطف کردید. آقای دکتر من 29 سالمه. تا کنون هم هیچ مشکلی مشابه این نداشتم. و یکساله این مشکل برام پیدا شده.MRI بدون ماده حاجب فقط از مغزم انجام شد. چندین دکتر دیدند گفتند سالمی.علایم عصبیم اوایل شدید بود مثلا ماشین مینشستم احساس میکردم تمام گوشتهای بدنم میریزه که واسه خودمم تعجب بود از اون موقع یکسال گذشته اون علایم عبی کمتر شده ولی 100 درصد رفع نشده. ولی مصرف مداوم سرترالین به مدت 6 ماه فکر کنم به تخفیف علایم عصبی کمک کرده. دکترجان الان گفتنش با کلمات برام سخته باید کسی جای من باشه بدونه من چی میگم ولی در کل مثلا میخام پاشم راه برم گویی میخام با کله زمین بیفتم شروع براه رفتن که میکنم ی کم اون حالتم اصلاح میشه. در موقع نشستن این علایمو ندارم فقط مشکلم تو راه رفتنمه. تو سرگیجه چشمام تار نمیشند. فکر کنم جوریه احساس میکنم داخل مغز یکم سرگیجه هست البته به اون شکل شدید نیست ولی تو خستگی یا ضعف بدن بخاطر نخوردن ناهار و اینها این حالتهام شدیدتره ولی در کل این حالتها همیشه با من هست. از نسبت به اوایل بیماریم خوبم اوایل شدید حالتم بد بود ولی الان مشکل اصلیم راه رفتنه که نمیتونم بحالت عادی برسم.از لطفتون ممنونم. تقی قاسمی.

مدیر اصلی
|
پنجشنبه 29 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
5

با سلام مجدد

اون چیزی که بعنوان سرگیجه ذکر کردید یک نوع حالت عصبی است. علت اینکه علایم عصبیتون بهتر شده ولی کامل رفع نشده اینه که ممکنه دوز داروی سرترالین شما کم باشه. سرترالین برای اثر کردن در این موارد باید روزانه 150 الی 200 میلی مصرف بشه و مثلا 50 میلی کمه. برای تشخیص نوع مشکل راه رفتن شما، که میفرمایید در شروع حرکت بیشتر مشکل دارید ولی مقداری که راه برید بهتر میشه، نیاز به معاینه دقیق است. اگر معایناتی که پزشکانتون انجام دادند نرمال بوده باشه، با توجه به سن و ام ار آی سالمتون بازهم مسائل عصبی رو مطرح میکنه. مخصوصا اینکه میگید با مصرف داروها مشکلتون از اول کمتر شده. پیشنهاد میکنم در شهر خودتون مجددا به یکی از همکاران متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید تا دوباره معاینتون کنه و میزان داروی سرترالینتون رو هم تنظیم کنه. انشالله مشکل شما قابل درمان است و خطری نداره.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

تقی
|
پنجشنبه 29 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
2
سلام آقای دکتر از لطفتون اینکه بدون هیچ چشم داشتی وقت میذارین جواب میدید خیلی ممنونم. خدا حفظتون کنه. چشم دوباره مراجعه میکنم. قربان شما.
کیان دخت
|
شنبه 24 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
3
با سلام خانمی ۵۴ ساله هستم.دیسک کمر دارم در ضمن عصب سیاتیکم تحت فشار دیسک قرار دارد به طوریکه قسمتی از پایم بی حس شده. آیا با این شرایط میتوانم با حلقه ی هولا هوپ ورزش کنم؟
مدیر اصلی
|
دوشنبه 26 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
2

با سلام.

در افراد مبتلا به ديسك كمر تمرينات نرمشي مفيد است و به كاهش درد كمك ميكند. همچنين كاهش وزن - ولو در حد ٥ كيلوگرم - نقش مهمي در كاهش درد و كمك به درمان دارد. ولي در اين موارد تمرينات كششي مفيد است و چرخيدن مكرر كمر - مثل ورزش با حلقه - مي تواند مضر باشد.

مطالب كاملتر در مورد اين نرمشها در مقاله تمرينهاي نرمشي مفيد براي كمر درد آورده شده است.

 

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات 

مهدیه
|
چهارشنبه 21 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
3

سلام من چند روز پیش علائم سکته ناقص مغزی رو داشتم میخواستم ببینم احتمالش هست که واقعاً سکته باشه؟

من 28 سالمه و اینکه تو شهر ما متخصص مغز و اعصاب نیست و من نگرانم که مبادا سکته بوده باشه و دوباره پیش بیاد.

علائمم اینجوری بود که اولش تاری دید داشتم فقط تو چشم راستم بعده حدود نیم ساعت سه انگشت دست راستم دچار بی حسی شد. چند دقیقه بعدش سردرد عجیبی گرفتم طوری که مجبور شدم دراز بکشم و کمی هوشیاریم افت داشت و بعدش استفراغ شروع شدن که حدود یکی 2 ساعت طول کشید و بعد دوباره حالم خوب شد.

من قبلاً هم سردرد و استفراغ داشتم ولی این سری انگشتامم بی حس شده بودن و اینکه سر دردم با سردردای قبلی فرق داشت خیلی شدید بود. البته قبلش موهام خیس بود و من سینوزیت دارم واسه همین اولش به سینوسام ربط دادم...

مدیر اصلی
|
چهارشنبه 21 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
3

اینهایی که توضیح دادید "میگرن با اورا" یا "سردرد میگرنی با پیش درآمد" است. علایم تاری دید یک چشم و بی حس شدن انگشتان هم پیش درآمد میگرن بوده و خطرناک نیست.

این حالت در آینده هم ممکنه براتون بیاد ولی نگران نباشید چون خطری نداره. در مورد این نوع سردرد در مقاله سردرد میگرنی چیست؟ بیشتر توضیح داده ام.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

بهناز سهیلی
|
چهارشنبه 7 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
2
با سلام. مدتی است در قسمت شصت و پاشنه دو پا احساس بی حسی وجود دارد. مشکل از چیست و چه باید بکنم؟
مدیر اصلی
|
چهارشنبه 21 آبان 1393
|
پاسخ به این نظر
2

سلام. اگر مشکلتون رو بیشتر توضیح می دادید میتوانستم جواب کاملتری بدهم.

احساس بیحسی در هر دوپا علتهای مختلفی میتواند داشته باشد. عامل اون میتواند بیماریهایی مثل دیابت و یا مشکلات کلیوی باشد که در آزمایش خون معلوم می شوند. میتواند علت دیسک کمر باشد که به عصبهای پا فشار بیاورد و پا را بی حس کند. حتی دلایلی مثل استرس و عصبی شدن هم میتواند چنین علایمی رو ایجاد کند. بیماریهای دیگری هم میتوانند چنین علامتی بدهند.

برای مشخص شدن علت مشکلتون باید توسط یکی از همکاران مغز و اعصاب مورد معاینه قرار بگیرید و آزمایشات لازم براتون انجام بشه تا علت مشخص شود.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

زهرا
|
یکشنبه 13 مهر 1393
|
پاسخ به این نظر
3
سلام. من 27 ساله هستم و به تازگی مبتلا به بیماری ام اس شدم و زیفرون تزریق میکنم. سوالم این است که برای اسپاسم عضلات قرص گاباپنتین مصرف میکنم در حالی که زیاد تاثیری نداشته و ضعف عضلانی دارم. میخواستم بدونم قرص خارجی بهتری که بتونم جایگزین این قرص بکنم چی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مدیر اصلی
|
یکشنبه 13 مهر 1393
|
پاسخ به این نظر
3

با سلام

گاباپنتين براي درمان دردهاي عصبي در ام اس بكار مي رود و از جمله داروهاي مشابه آن كپسول پره گابالين است.
 
از جمله داروهاي درمان اسپاسم عضلاني قرصهاي باكلوفن و تيزانيدين هستن. 
 
دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم