امروز دوشنبه 5 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 2178 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
الهام
|
شنبه 15 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام.سال نو مبارک.من جنون کندن مو دارم.موهای سر خودمو میکنم.اما دیگه خسته شدم و باعث آزارم میشه.راهی برای درمانش هست؟چیکار کنم؟
مدیر اصلی
|
شنبه 15 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام

کندن مکرر موها اغلب یکی از انواع بیماری وسواس عملی است و با دارو قابل درمان و کنترل می باشد. حضورا مراجعه کنید تا وضعیتتان را ببینم و بررسیهای لازم را انجام دهم تا بتوانم بهترین درمان را برایتان شروع کنم.

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مهدی
|
جمعه 14 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام.دکترشماگفتید برای تشخیص بدخیم وخوش خیم بودن تومور باید از مغز نمونه برداری شود من چندتا ازمایش انجام دادم ویکبار هم پزشکم با سرنگ ازمغزم چیزی بیرون کشید فک میکنم همون نمونه برداری باشه ک شماگفتید.میخواستم ببینم پرتودرمانی وشیمی درمانی چه عوارضی داره باتوجه ب اینکه من مشکل تنفسی هم دارم ودریچه ی قلبم هم تنگ است.22 ساله هستم ممنون
مدیر اصلی
|
شنبه 15 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

لطفا در مورد محل تومور واضحتر بفرمائید که آیا تومور روی پوست سر است که پزشک توانسته با سرنگ از آن نمونه برداری کند و یا درون مغز است و در اطاق عمل نمونه گرفته شده است؟

در مورد عوارض شیمی درمانی و پرتو درمانی چون بستگی به نحوه انجام، تعداد جلسات و داروهای مصرفی دارد باید از پزشک معالج این کار در مورد آن پرسش نمائید.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مصطفی از افغانستان
|
چهارشنبه 12 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

دکتردهقانی صاحب سلام علیکم ورحمته الله وبرکاته:

بعد ازسلام من مشکل گوش دارم احساس می کنم که درگوش زنگ زده می شود درافغانستان به داکترها رفته ام ولی هیچ کدام فایده نکرده است و من نمی توانم که به خارج بروم. امید است که برای من همکاری کنید و برای من دارو ها و رهنمای های لازم را پیشنهاد کنید و به امید همکاری شما هستیم . وسلام

مدیر اصلی
|
چهارشنبه 12 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام

وزوز گوش و صدا کردن گوش مشکل شایعی است و نشانه ای از یک بیماری زمینه ای می باشد. وزوز کردن گوش خطری ندارد ولی ایجاد مزاحمت می کند. خوشبختانه بیماریهای عامل آن هم اغلب خطرناک نیستند. عوامل مختلفی باعث صدا کردن گوش هستند که بعضی از آنها عبارتند از:

  • آسیب دیدن گوش بعلت بالا رفتن سن
  • بودن طولانی مدت در محیطهای پرصدا
  • بسته شدن گوش بعلت افزایش موم و چربی داخل گوش
  • بیماری منیر
  • سابقه ضربه به سر و گردن
  • فشار خون بالا
  • رسوب چربی در جدار رگهای خونی

پزشک با معاینه و بررسی بیمار می تواند علت مشکل را تشخیص داده و آنرا درمان نماید. در مورد شما با توجه به اینکه در ایران نیستید، این راهها می تواند کمک کننده باشد:

  • دوری از محیط های پر سر و صدا
  • شستشوی گوش در صورت تجمع چربی داخل آن
  • کنترل فشار خون
  • پرهیز از داروهای آسیب رسان به گوش مثل بعضی آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد مالاریا
  • استفاده از ویتامینهای گروه ب
  • استفاده از ماده روی (زینک)
  • روشن کردن هواکش و پنکه و پخش موسیقی ملایم برای از بین بردن سکوت اطاق
  • داروهای کاهش دهنده وزوز گوش فقط در بعضی موارد و با تجویز پزشک قابل استفاده است

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مینا امینی
|
چهارشنبه 12 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام. من یک خانم ۳۱ساله هستم ,که به مدت تقریبا ۱۰سال است که سردرد های شدیدی دارم , تا بحال دو بار به پزشک مراجعه کردم و دارو به صورت دوره ای مصرف کرده ام . اما هربار مدتی بعد از قطع مصرف دارو سردردهام بر میگرده . یه دوره نور تریپتیلین مصرف کردم , یه دوره هم البته بعد ازهفت سال آمی تریپتیلین مصرف کردم , حالا سوالم از شما اینه که برای خلاص شدن از این دردها باید چکار کنم؟ جدیدا هم مدتیه هر چند وقت یه بار دچار سر گیجه میشم البته نه جوری که احساس چرخش کنم , فقط احساس گیجی توی سرم دارم . در ضمن سردردهام جوریه که از یه طرف سرم شروع میشه تا میرسه به پشت گردنم و خیلی شدید میشه جوری که احساس میکنم رگهای گردنم همه جمع شده و خون به سرم نمیرسه . خواهشا راهنماییم کنید .

مدیر اصلی
|
چهارشنبه 12 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.

سردرد های مزمن مانند مواردی که گفتید را می توان با دارو کنترل و مهار کرد. البته ممکن است دوره درمان آنها مدتی طول بکشد و لازم است بیمار صبر و حوصله داشته باشد تا نتیجه مطلوب بگیرد. داروهای کنترل کننده این دردها از نوع مسکن نیست و انواع و دسته های مختلفی دارد که در هر فرد بعضی از آنها بهتر جواب می دهد. حضورا مراجعه کنید تا بتوانم با معاینه و انجام بررسی های لازم بهترین درمان را برایتان شروع کنم.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

 
 
مهدی
|
دوشنبه 10 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
3

سلام .پسری هستم ۲۲ساله چندماهه متوجه شدم پشت سرم یه توموردارم که اندازه یه نخوده. دکترا گفتن تومورم بدخیمه. همچنین گفتن بخاطر مشکل تنفسی که دارم نمیتونم عمل جراحی انجام بدم. تورو خدا بگید باید چکار کنم.ممنونم

مدیر اصلی
|
چهارشنبه 12 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام.

برای مشخص شدن بدخیم و خوشخیم بودن تومورهای داخل مغز نیاز به نمونه برداری است. لام میکروسکوپی تهیه شده از تومور زیر میکروسکوپ توسط متخصص پاتولوژی دیده می شود و خوشخیم یا بدخیم بودن تومور مشخص می گردد. فقط از روی عکس نمی توان در مورد خوشخیم یا بدخیم بودن تومورها اظهار نظر قطعی کرد.

مراکز پیشرفته ای در تهران وجود دارند که می توانند از تومور داخل سر نمونه برداری کنند و اگر بدخیم باشد از شیمی درمانی یا پرتودرمانی برای درمان آن استفاده گردد. به این مراکز مراجعه کنید تا بتوانند برایتان کار مناسب را انجام دهند.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم