امروز جمعه 2 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 2148 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
فرزانه برجی
|
چهارشنبه 27 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
1
سلام وخسته نباشید من قبلا مشکل خواهرم رو گفته بودم براتون که تومور 9 میل درون غده هیپوفیزش داره بعدازمراجعه به دکتر که براش مجددا ازمایش هورمون نوشته بود که انجام داده مشخص شده تومورازخودش هورمون ترشح نمیکنه دکترغدد تشخیص داده بود که عمل نکنه بعدازچندماه مجددا امارای انجام بده تاببینه وضعیت چطورمیشه ولی دیروز بعدازدیدن ازمایش چشم که انجام داده وبادید دکتر که گفته روبینایی چشمات تاثیر گذاشته باید عمل کنی وعواقب خوبی برات نداره وخطرنا ک هست برات حالا مانمیدونم باید چیکا ر کنیم ایادرصدخطرش بالاست باتشکر درضمن این گفته ها نظردکترغدد هستش ودکتر جراح هنوزندیده ودکتر جراح معالجش دکترعبدالناصر فرزان هستش
مدیر اصلی
|
چهارشنبه 27 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام

در افراد مبتلا به تومور غده هیپوفیز همیشه یکی از بررسی ها، تست میدان بینایی است. علت انجام این بررسی اینه که غده هیپوفیز مجاور کیاسمای بینایی - یعنی جایی که عصب های چشمی به هم میرسند- قرار داره. بنابراین بزرگ شدن اون میتونه باعث فشار به این عصب ها و کاهش میدان بینایی بشه. در افرادی که با تست میدان بینایی مشخص بشه که این مسیر تحت فشار تومور قرار گرفته است، برای جلوگیری از کاهش پیشرونده میدان بینایی, به بیمار توصیه می شود که تحت جراحی تومور قرار بگیرد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

فرزانه برجی
|
چهارشنبه 5 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام عیدتون مبارک ببخشید باعرض معذرت میخواستم ببینم اگر عمل کنه چه عوارضی درپیش دارد باتشکر ازشما
مدیر اصلی
|
پنجشنبه 6 فروردین 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

جراحي هيپوفيز اكثرا بدون عارضه است. در موارد كمي ممكن است مشكلات هورموني ايجاد گردد كه با دارو قابل درمان است.

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

علی رشیدی
|
پنجشنبه 21 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
1

قرص لورازپام در دراز مدت چه عوارضی دارد؟

مدیر اصلی
|
جمعه 22 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
1

لورازپام جزو گروه دارویی بنزودیازپین ها است. این گروه شامل داروهایی مانند کلونازپام، دیازپام، اگزازپام و آلپرازولام نیز می باشد. این داروها در درمان اضطراب و بی خوابی کاربرد دارند. ولی بعلت خاصیت اعتیاد آوری که دارند باید حتما زیر نظر متخصص و ترجیحا برای کوتاه مدت مصرف شوند.

بعضا دیده می شود که فردی سر خود و یا به دستور پزشک شروع به مصرف یکی از این داروها می کند. با شروع استفاده بیمار در همان روزهای اول احساس بهبودی پیدا می کند و لذا به مصرف دارو ادامه داده و دیگر به پزشک معالجش مراجعه نمی کند. با گذشت زمان بتدریج وی دچار وابستگی دارویی می شود و لذا ناچار است طولانی مدت مصرف دارو را ادامه دهد. عوارض این مصرف دراز مدت عبارتند از:

  • وابسته شدن به دارو
  • تغییرات خلقی در بیمار نظیر بی حوصلگی، خواب آلودگی و پرخاشگری
  • تغییرات ذهنی نظیر فراموشی و بالا رفتن شانس ابتلا به آلزایمر

 

نکته 1: لزوما تمام این عوارض دارویی در یک فرد بوجود نمی آید و پاسخ بدن افراد مختلف به یک دارو متفاوت است

نکته 2: نباید این داروها ناگهانی قطع شوند. بلکه باید بتدریج و زیر نظر پزشک قطع شده و یا جایگزین گردند.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

سید مهدی موسوی
|
چهارشنبه 13 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
1
سمت چپ سرم پشت گوشم کمی بالاتر درد میکنه دردش جوریه که استخون جمجمه ام درد میکنه و سرم عرق میکنه از درد و اینکه میخوابم بدتر میشه .
مدیر اصلی
|
یکشنبه 17 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام

در مورد سردرد ذکر شده با توجه به اینکه در محل مشخصی از سر وجود دارد و با استراحت هم بدتر میشود، نیاز به مراجعه و ویزیت دارید و احتمالا نیاز به تصویر برداری از مغز هم باشد تا علت سردرد مشخص شده و درمان گردد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مریم ظفری
|
ﺳﻪشنبه 12 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
0

سلام اقای دکتر میخواستم نظرتونو در رابطه با پلاسمافورز در مورد بیماری ام اس بدونم.

مدیر اصلی
|
جمعه 15 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

پلاسمافرز (پلاسمافرزیس) روشی برای تصفیه خون است. تا حدی شبیه کاری که دیالیز انجام می دهد. در این روش خون بیمار از وی گرفته شده و وارد دستگاهی می شود که پلاسما را از گلبول های قرمز جدا می کند و پلاسمای اهداکننده دیگری را با سلولهای خونی ترکیب کرده و خون تصفیه شده را وارد بدن بیمار می نماید. هر جلسه این کار بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد و اغلب یکروز در میان به مدت دو هفته انجام می گردد.

کاربرد این روش در ام اس (مولتیپل اسکلروز) در مواردی است که بیمار مبتلا به نوع عود کننده-فروکش کننده بیماری است. وقتی بیمار دچار حمله ام اس می شود، دوره ای از درمان با پالس کورتون برای وی شروع می گردد و در بیمارانی که حمله با پالس کورتون فروکش نکند، از پلاسمافورز برای خاموش کردن حمله استفاده می کنند.

پلاسمافرز در مواردی که سیر ام اس پیشرونده باشد هم مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. ولی نتایج تحقیقات صورت گرفته نتوانسته مفید بودن آنرا به اثبات برساند و لذا در گایدلاینهای جهانی استفاده از آنرا در موارد پیشرونده ام اس توصیه نکرده اند.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

صبا غفاریان
|
یکشنبه 10 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
0

سلام خسته نباشید من دانشجو کارشناسی ارشد رفتار حرکتی هستم.برای پایان نامه می خواهم روی کسانی که دیسک کمر داشتن و عمل کردن تحقیق کنم. با دستگاه motion analysis می تونم از شمل کمک بگیرم و چند تا سوال بپرسم/؟ ممنونم

مدیر اصلی
|
دوشنبه 11 اسفند 1393
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم. سوالاتتون رو در همین قسمت بنویسید تا پاسخ بدم.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم