امروز جمعه 2 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 2068 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
محمد عزیزی
|
شنبه 4 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
2

سلام آقای دکتر

من جوانی 22ساله هستم که از کودکی دچار عدم یادگیری مسایل ریاضی و فرمولی و یادگیری آدرس هستم مثلا یک مکان جدید را باید ده ها بار طی کنم تا آن را یاد بگیرم لطفا بفرمایید مشکل من چیست و این مشکل را کودکی داشته ام ..ممنون

مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
3

با سلام

توانایی افراد در یادگیری مطالب مختلف متفاوت است. بعضی حافظه قویتری دارند و بعضی قدرت حل مساله بیشتری دارند. هر فردی بهتر است توانایی های خود را بررسی کند و در حیطه ای که قویتر است سرمایه گذاری نماید.

تکنیک هایی برای تقویت حافظه وجود دارد که در اینترنت می توانید با یک جستجوی ساده به آنها دست پیدا کنید. مطالعه مقاله هفت راه تقویت حافظه و عمل به توصیه های آن می تواند برایتان کمک کننده باشد.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

فرزانه برجی
|
پنجشنبه 2 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

سلام اقای دکتر

خواهرمن یک ماه پیش دچارسردرد شدیدی شد به طوری که بعدازمراجعه به دکتر وام ار ای همراه باتزریق وازمایشات هورمونی مشخص شد که یک تومور خوش خیم 9 میل درون غده هیپوفیز هست ودکتر گفته باید جراحی بشه حالا خواهرم خیلی میترسه چون هیچ چیزی درمورد عمل وعوارض اون نمیدونه،ایا عمل از راه بینی امکان پذیره؟ خواهش میکنم جواب بدید. درضمن هورمون بدنشم متعادله. ایا عملش خطرناکه؟ باعث میشه استخوان فک کج بشه؟ یا چشمهاش بیناییش کم بشه؟ خیلی ناراحتیم راهنمایی کنید...

مدیر اصلی
|
دوشنبه 6 بهمن 1393
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام

به بزرگی هیپوفیز وقتی کمتر از 10 میلی متر باشد میکروآدنوم هیپوفیز می گویند. قسمتی از این موارد نیاز به جراحی ندارند. مخصوصا وقتی غده ترشح هورمون داشته باشد که با دارو قابل کنترل می باشد. در مواردی که با تشخیص پزشک معالج جراحی لازم باشد اغلب از طریق بینی عمل می کنند و در اکثریت موارد بیمار با عمل بهبود کامل پیدا می کند. معمولا این عمل عارضه ندارد. بندرت ممکن است بدنبال عمل مشکلات هورمونی پیدا شود که آنرا با دارو درمان می کنند. با توجه به محل عمل آسیبی به فک وارد نمی شود. احتمال آسیب بینایی حین عمل بسیار بسیار نادر است.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

م آزادی
|
چهارشنبه 10 دی 1393
|
پاسخ به این نظر
1
سلام آقای دکتر؛ سپاس از وقت ارزشمندتان من پسری 27 ساله هستم. حدود 3-4 ماهی است که متوجه شده ام حافظه ام به شدت کاهش پیدا کرده است و دچار فراموشی شده ام. حفظ و یادگیری اطلاعات برایم خیلی سخت شده است. اسامی را به سرعت فراموش می کنم، به کرات اتفاق افتاده است که نام اشخاص معرف یا آشنایانی که سالهاست می شناسم را نیز فراموش کرده ام. علاوه بر این من مشکلات زیر را هم دارم: 1- خوابهایم را فراموش می کنم و در طول روز نیاز به یک یاد آوری دارم تا شاید بخشی از آن را به یاد بیاورم. 2- دوبینی ناشی انحراف چشم راست (لوچی چشم راست) که البته الان می توانم چشمهایم را متعادل کنترل کنم. 3- کارها و برنامه هایم و محل وسایلم را نیز به سرعت فراموش میکنم. 4- لرزش دست درهر دو دست و اخیرا شل شدگی و لرزش بازو های هر دو دست 5- سوت کشیدن گوشها 6- بعدازظهرها که از سرکار برمیگردم سرگیجه دارم و دوست دارم بخوابم. در حالی که در روزهایی که در خارج از تهران هستم این احساس را ندارم (احتمالا بخاطر آلودگی هوا؟!). ضمناً در اواسط مرداد امسال در یک درگیری به دلیل اصابت ضربه به فک من و برخورد سرم به دیوار به مدت 10 ثانیه چشمانم تار شد و به عبارتی بیهوش شدم که نمی دانم این مسئله ارتباطی به این مشکلات دارد یا خیر؟ می خواستم بدانم بیماری من چیست؟ نگران آینده هستم و میترسم در این سن و سال به آلزایمر مبتلا شوم! خیلی ممنون بخاطر وقتتان پیروز باشید
مدیر اصلی
|
پنجشنبه 11 دی 1393
|
پاسخ به این نظر
2

با سلام

 

 آنچه شما بعنوان ابتلا به فراموشی عنوان می کنید، بارها توسط مراجعین جوان از ما پرسیده شده است و قبلا هم در این سایت در مورد آن توضیح داده ام. برای نمونه می توانید مقاله مشکلاتی که بعد از ضربه به سر پیدا کردم را مطالعه کنید.

 

بروز فراموشی در یک فرد جوان که قبلا از سلامت کامل ذهنی برخوردار بوده است، در بسیاری از موارد بعلت ابتلا به افسردگی و وسواس فکری است. در این موارد بیمار احساس می کند که حافظه اش ضعیف شده است، در صورتیکه مشکل اصلی او کاهش تمرکز بعلت وجود افکار وسواسی می باشد.

 

خوشبختانه این حالت بر خلاف بیماری آلزایمر - که در کهنسالی بروز می کند - کاملا قابل درمان است و جای نگرانی ندارد. شما می توانید با مراجعه به یکی از متخصصین مغز و اعصاب فراموشی خود را درمان نمایید.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

م آزادی
|
پنجشنبه 11 دی 1393
|
پاسخ به این نظر
0
سلام آقای دکتر. ممنون از وقت ارزشمندتان. خیلی لطف کردید.
درویشی
|
یکشنبه 28 دی 1393
|
پاسخ به این نظر
1
باسلام خدمت دکتر محترم.مادرم قبلا دیسک کمر وتنگی نخاع عمل کردن.اما الان 6ماهه که گردن وکتفش درد میکنه.دکتر بهشون دارووگردنبند داد.که بازهم درد دارن.جواب ام ار ای ایشان بصورت زیرهست:دکتر ایا به مرحله جراحی رسیده دیسکش.اخه خیلی درد دارن تو کتف و دستش Loss of normal cervical lordosis and resversed kyphosis are seen. At C6-c7 level,disk herniation is visible as central and left paracentral disk protrusion resulting in marked thecal sac impression and relative canal narrowing at that level. Disko/osteophyte bulging is visible at C3-C4, C4-C5 and C5-C6 levels partial obliterating biforamina. Medulla oblongata and cervical cord are of normal signal intensity and caliber with no extrinsic compression. The bone marrow signal is normal.
مدیر اصلی
|
یکشنبه 28 دی 1393
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام. آنچه از جواب ام آر آی مادرتان مشخص است این است که ایشان در 4 مهره گردنی بیرون زدگی دیسک دارند که سه مورد چندان شدید نیست هرچند که به اعصاب گردن فشار می آورد ولی در سطح چهارم بیرون زدگی دیسک شدیدتر است و می تواند باعث درد شدیدبخصوص در دست چپ شود.

 

در مورد نیاز به جراحی در دیسک های گردنی واقعیت این است که هیچگاه پزشک فقط از روی جواب ام آر آی پاسخ قطعی نمی تواند بدهد. تصمیم گیری نهایی در مورد نیاز یک فرد به جراحی دیسک گردن به عوامل متعددی بستگی دارد که جواب ام آر آی فقط یکی از آنهاست. بعضی از عوامل مهم دیگر عبارتند از سن بیمار، وضعیت سلامت جسمی وی از نظر سایر بیماریها مثل قند و فشارخون و مسائل قلبی، شدت درد بیمار و سیر علایم وی طی سه ماه اخیر، یافته های غیرطبیعی در معاینه بالینی، میزان پاسخ به درمان دارویی مناسب و فیزیوتراپی، میزان دسترسی بیمار به مراقبت های بعد از عمل و عوامل دیگر...

 

در مورد مادر شما بدون دیدن ایشان و معاینه نمی توانم جواب قطعی بدهم. اگر درمان مناسب دارویی گرفته اند و فیزیوتراپی هم انجام داده اند ولی هیچگونه کاهشی در درد نداشته و بلعکس دردشان شدیدتر شده باشد، احتمال نیاز به جراحی بالاتر می رود.

 

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

محمد كاظم شمسي
|
پنجشنبه 20 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
2

مادرم بيمارى پاركيسون داره و هر روز هم داره شديدتر ميشه. دكتر برديم اما زياد افاقه نميكنه و مشكل اينجاست كه چرا يكى از پاهاش پيچ ميخوره و نميتونه راه بره. گيج شديم. نميدونيم بايد چكار كنيم و هزينه هاى زيادى كردم اما جواب قانع كنندهاى نگرفتيم. لطفا جواب بديد راه حلى جلوى پامون قرار بديد

مدیر اصلی
|
پنجشنبه 20 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
2


با سلام

مشكلات راه رفتن در بيماري پاركينسون شايع است و بيماران را دچار مشكل مي كند. نوع اختلال راه رفتن در بيماران مختلف متفاوت است.

اين بيماران معمولا در شروع حركت مشكل دارند و به كندي مي توانند قدم بردارند. معمولا حين حركت قدمهاي كوتاه برمي دارند و گويي كف پاها را روي زمين مي كشند. با ادامه حركت بيمار گويي حالت عجله كردن به خودش مي گيرد و بتدريج قدمها را بي اختيار سريعتر بر مي دارد تا جايي كه ممكن است بعلت افزايش سرعت نتواند خود راكنترل كند و روي زمين بيفتد.

همچنين اين بيماران مشكل جدي براي تغيير جهت دادن و چرخيدن دارند. بطوريكه وقتي به ديوار نزديك شوند و بخواهند برگردند، مجبورند ابتدا كاملا متوقف شوند و بعد بسيار آرام كل بدن خود را بچرخانند تا جهتشان عوض شود و بعد به آرامي و كندي شروع به راه رفتن كنند.

اما مشكلي كه شما گفتيد و بصورت پيچ خوردن پا مطرح كرديد چزو علايم پاركينسون نيست. ممكن است بيمار شما در حالي كه مبتلا به پاركينسون است ولي مشكل ديگري هم داشته باشد و مثلا رباطهاي مچ پا يا زانو شل شده باشند و به همين دليل دچار پيچ خوردگي مكرر مچ پا بشوند. بهتر است با يك پزشك ارتوپد هم مشورت نماييد.

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

جمال ت
|
چهارشنبه 19 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
2

سلام خدمت دکتر عزیز

من از بچگی در ناحیه سر دچار تیک عصبی هستم (به سمت چپ هد می زنم) و دو سالیست که از ناحیه چشم چپ به سمت بیرون انحراف دارم. در چند سال اخیر دچار استرس های شدیدی می شدم که به گمانم انحراف چشمم به خاطر همان استرس ها باشد. آیا همچین چیزی وجود دارد؟ دارویی هست که بتوان مشکل من را درمان نمود (تیک عصبی و انحراف)؟ آزمایشی وجود دارد که بتوان فهمید انحراف چشم من از استرس است یا چیز دیگری؟

با تشکر

مدیر اصلی
|
چهارشنبه 19 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
2

سلام

تيك عصبي در تعدادي از كودكان ديده ميشود و معمولا با دارو قابل كنترل است. تيك عصبي به تنهايي ربطي به هوش و استعداد ندارد و باعث استرس هم نمي شود. ولي فرد مبتلا به مرور زمان با فكر كردن به بيماري خود و حرفهايي كه اطرافيان در مورد او مي زنند ممكن است بتدريج دچار افسردگي يا اضطراب شود.

تيك عصبي و يا استرس شديد ربطي به انحراف چشم ندارد. ولي در فردي كه در بزرگسالي دچار انحراف چشم ميشود لازم است بررسي بيشتري انجام شود تا علت انحراف مشخص شود.

هرچند بدون ويزيت بيمار نميتوان نظر دقيقي در مورد بيماري وي داد ولي با توجه به توضيحاتتون به احتمال زياد تيك عصبي و استرستون با دارو قابل كنترل و درمان است ولي انحراف چشمتون بايد توسط پزشكان مغز و اعصاب و چشم پزشك بررسي بيشتر بشود.

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم