امروز پنجشنبه 22 شهريور 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 29 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ
 

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
قاسم
|
چهارشنبه 5 شهریور 1393
|
پاسخ به این نظر
2

سلام من حدود 14 ماه پیش سکته مغزی کردم ایا بطور همزمان طب سوزنی و تحریک مغزی به وسیله دستگاه mts برام خوب است و مشکلی ندارد

مدیر اصلی
|
چهارشنبه 5 شهریور 1393
|
پاسخ به این نظر
6

با سلام

هم تحريك الكتريكي مغز با دستگاه TMS و هم انجام طب سوزني داراي اثرات مفيدي در بازتواني بيماران سكته مغزي هستند. بنابراين ادامه دادن آنها خوب است.

ولي در كنار آنها به اين نكات هم دقت كنيد:

١. حتما فيزيوتراپي هم انجام دهيد چون اثر درماني آن بيشتر از دو مورد فوق است.

٢. حتما عوامل خطري مثل فشار خون، ديابت و چربي خون بايد كنترل شوند و سيگار ترك گردد.

٣. داروهاي تجويزي پزشك براي پيشگيري از ابتلا به سكته مغزي ديگر مصرف گردد.

با انجام اين موارد روز به روز به نتايج بهتري خواهيد رسيد.

 

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مرضیه
|
ﺳﻪشنبه 28 مرداد 1393
|
پاسخ به این نظر
2
سلام وقتتون بخیر؛دکتر من مدتیه که گاهی دچارتاری دید وضعف وسستی در عضلات پا میشم،خیلی نگرانم که دچار ام اس شده باشم خواستم راهنماییم کنید که چکاربایدبکنم تا مطمءن بشم؟
مدیر اصلی
|
شنبه 1 شهریور 1393
|
پاسخ به این نظر
6

با سلام

علایمی که گفتید در خیلی از بیماریها میتونه دیده بشه که یکی از اونها هم ام اس است. البته علایم عصبی وقتی برای ام اس بیشتر مطرح میشه که چندین روز ادامه داشته باشه. بنابراین کسی که میگه با بلند شدن ناگهانی چشمهاش چند لحظه تار میشه و بعد درست میشه بخاطر این علامت کاندید مطرح شدن بیماری ام اس نیست چون مشکلش در عرض چند لحظه رفع میشه. در چنین فردی پایین بودن فشار خون خیلی بیشتر مطرحه تا سایر بیماریها. ضعف در دست و پا هم اگر بخاطر بیماری ام اس باشه معمولا چندین روز ادامه داره.

در هر صورت برای بررسی بیشتر وضعیتتون باید حتما با پزشک متخصص مشاوره کنید و از نزدیک معاینه بشید و در صورت لزوم بررسی های دیگه مثل ام آر آی انجام بشه تا مشکلتون مشخص بشه.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

مجید
|
شنبه 25 مرداد 1393
|
پاسخ به این نظر
2
باعرض سلا م خسته نباشید جناب دکتر دهقانی کسانی که با استرس و فشار کاری زیادی روبرو هستند چگونه میتوانند از نظر ذهنی خود را به شرایط عادی برسونن آیا این کار بدون دارو امکان پذیر هست یا نه یا حتما باید زیر نظر پزشک متخصص انجام بپذیرد
مدیر اصلی
|
شنبه 25 مرداد 1393
|
پاسخ به این نظر
10

با سلام و تشکر

استرس و تنش های عصبی امروزه برای اغلب افراد وجود دارد و تقریبا کسی را نمی توان پیدا کرد که در زندگی روزمره دچار آن نشده باشد. روشهایی برای کاهش این فشارهای عصبی وجود دارد که در زیر به آنها اشاره میکنم:

1. یاد خدا و یادآوری اینکه هرچه در پیرامون ما اتفاق می افتد تحت اختیار اوست و او قطعا صلاح ما را میخواهد.

2. صحبت کردن با دوستان مورد اعتماد در مورد شرایط استرس زایی که داریم و کمک گرفتن از نظرات آنان.

3. چند بار تنفس آرام و عمیق کشیدن و به آرامی بازدم را بیرون دادن و تمرکز روی اینکار آرام بخش خوبی است.

4. اختصاص دادن زمانهایی خاص در طول روز برای کسب آرامش که در آن میتوان به آرامی نشست و به موسیقی ملایمی گوش کرد، زیر دوش حمام رفت، جدول حل کرد و یا پیاده روی کرد.

5. در مدت انجام کار زمانهای کوتاهی را اختصاص دهید به اینکه کار را متوقف کنید و استراحت کنید. برای شروع 15-20 دقیقه زودتر بیدار شوید تا طی روز فرصت استراحت داشته باشید. سعی کنید ناهار را در آرامش و جدا از انجام کار صرف کنید.

6. یک تا دوبار در هفته برنامه ریزی کنید که دقایقی تنها باشید و در دسترس نباشید. مثلا در پارک و دور از بقیه بنشینید و استراحت کنید. این کار کمک میکند تا از هیاهوی زندگی رها شوید.

اگر علی رغم انجام این موارد بازهم به آرامش نرسیدید ممکن است مبتلا به بیماری اعصاب شده باشید. به پزشک مراجعه کنید.

دکتر مهدی دهقانی – متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات 

Kabiri
|
چهارشنبه 22 مرداد 1393
|
پاسخ به این نظر
2

سلام عرض ميكنم اقاي دكتر چند هفته است كه دست وپاهام مكرر به خواب ميره وقسمتي از بدنم لمس ميشه لطفا راهنماييم كنيد كه آيا اين مشكلم مربوط به تخصص شما ميشه يانه ممنون ميشم جواب بديد

مدیر اصلی
|
پنجشنبه 23 مرداد 1393
|
پاسخ به این نظر
6

با سلام.

بله، به خواب رفتن و گزگز و بی حسی قسمتهای مختلف بدن علتهای زیادی داره و از علل کم اهمیت تا بیماریهای مهم میتواند علت آن باشد. تمامی این موارد در حیطه فعالیت متخصصین مغز و اعصاب است و بعد از معاینه و انجام آزمایشات لازم قابل تشخیص خواهند بود.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

bahman mirbalooche
|
دوشنبه 20 مرداد 1393
|
پاسخ به این نظر
2
با سلام و تشکر بابت مطالب مفید و آموزنده سایت برای کاهش درد در بیماری ام اس با توجه به اینکه دارو های مسکن برای معده مضر هستند توصیه شما چیست و اینکه در فصل گرم تابستان هستیم و گرما برای بیماران ام اس مضر است گرما چه مشکلا تی برای بیماران به وجود می آورد برای مقابله با آن چه بکنیم
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 21 مرداد 1393
|
پاسخ به این نظر
4

سلام

كنترل درد در بيماري ام اس معمولا نياز به مسكن هاي سيستم عصبي دارد كه با مسكن هاي معمولي متفاوت است. مسكن هاي عصبي معمولا به مخاط معده آسيبي نمي رسانند و اذيتي ندارند.

گرما ميتواند علايم ام اس را شديد كند. البته اين تاثير موقتي است و با خنك شدن بدن اثر آن از بين ميرود و لذا تاثيري بر سير بيماري ام اس و حملات آن و شدت بيماري ندارد

چون در فصل گرما براي بسياري از بيماران ام اس مشكلاتي بوجود ميآيد، رعايت اين نكات كمك كننده است:

  1. سعي كنيد حتي الامكان در منزل و زير كولر بمانيد و اگر نياز به خروج از منزل داريد آنرا حوالي طلوع يا غروب آفتاب انجام دهيد.
  2. از لباسهاي سبك، رنگ روشن و با قابليت تهويه استفاده نماييد.
  3. نوشيدنيهاي خنك وقتي بدنتان گرم شده است كمك مهمي هستند.
  4. خنك كردن سر و گردن و پاها وقتي در گرماي بيرون قرار داريد نقش مهمي در كاهش علايم دارد.

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم