امروز یکشنبه 4 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 2063 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
فاطمه کریمی
|
دوشنبه 17 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
2
سلام آقای دکتر من 28 سالمه و مدت ده دوازده ساله مشکل لرزش و رعشه دست و سر دارم موقع غذا خوردن وقتی ضعف میکنم و گرسنه میشم زیاد، وقتی استرس و اضطراب دارم وقتی می ترسم وقتی عصبی میشم زیاد میشه لرزشم حتی وقت خواب لرزشمو حس میکنم سینی لیوان نمی تونم دستم بگیرم. می دونم اولین چیزی که به ذهن شما و بقیه دکترا میاد پارکینسونه ولی قبلا آزمایشات دادم پارکینسون نیست این موضوع خیلی عذابم میده سه ساله ازدواج کردم الانم تو ماه هفتم بارداری هستم. حس میکنم تو بارداری تمام انرژی و توانم گرفته شده. به نظرتون مشکل چیه? ممنون میشم راهنماییم کنید.
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 18 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
2

با سلام
مشكل شما با توجه به سن جوانتون و شديد تر شدن لرزشها موقع گرفتن چيزي در دست در درجه اول Essential Tremor رو مطرح ميكنه. اين بيماري كه بهش "لرزش ذاتي" هم گفته ميشه خطرناك نيست ولي اذيت كننده است.معمولا در بستگان فرد مبتلا هم لرزش مشابهي ديده ميشه و با لرزش بيماران پاركينسوني بسيار تفاوت داره.

لرزش بيماران پاركينسوني اغلب بالاي پنجاه سالگي شروع ميشه و معمولا وقتي بيمار از دستش استفاده اي نميكنه بارزتره ولي لرزش ذاتي بلعكس معمولا در سنين پايين شروع ميشه و موقع فعاليت شديدتر ميشه بطوريكه بيمار نميتونه ليوان يا قاشق رو براحتي در دستش نگه داره.


ميتوان با دارو شدت اين لرزش ها رو كمتر كرد و كنترلشون نمود. متخصصين مغز و اعصاب براي اين كار از داروهاي مختلفي استفاده مي كنند كه البته معمولا براي حاملگي ضرر دارند. پس بعد از بدنيا آمدن فرزندتون به يكي از همكاران متخصص مراجعه كنيد تا براتون درمان رو شروع كنند. نگران نباشيد چون بيماري خطرناكي نداريد.

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

maryam hoseini
|
جمعه 14 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
2

با عرض سلام خدمت اساتید بزرگوار و تشکر بابت بذل وقت گرانبهایتان ...بیمار 70 ساله هستم که حدود 6 ماه پیش عمل تومور مننژوما بر روی من انجام شده وگزارش ازمایش نیز خوش خیم بوده... بعد از گذراندن حدود 2 ماه دوران نقاهت کاملا سلامتی خود را بدست اوردم تا اینکه متاسفانه حدو د 2 ماه پیش به بیماری ویروسی تب واستفراغ شدید مبتلا شدم در مراجعه به بیمارستان سیتی مغز انجام شد که چیزی مشاهده نشد... ولی متاسفانه الان کاملا تمرکز خود ا از دست داده و قادر به جمله بندی و بیان درست مطالب نیستم و عادت به تاکردن لباس و جمع کردن ذرات روی فرش پیدا کرده و توجهم به طرحهای روی فرش و ومیزی جلب میشود ... پزشک جراح فرمودند که ربطی به عمل انجام شده ندارد و عوارض ویروس است .... فعلا داروی مصرفی سدیم والپرات است استدعا دارم راهنمایی بفرمایید

مدیر اصلی
|
شنبه 15 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
3

با سلام

با توجه به توضيحي كه داديد خوشبختانه تومور شما كاملا برداشته شده و خوشخيم هم بوده است. تومورهاي مننژيوم معمولا همينگونه هستند وبسياري از مواقع بطور اتفاقي يافت ميشوند و مشكل خاصي هم ايجاد نمي كنند.

در حال حاضر شما دچار وسواس فكري شده ايد كه ناشي از فكر و خيال زياد است و ربطي هم به مننژيوم و بيماري ويروسي تان ندارد. معمولا پس از سپري كردن دوره اي از بيماريهاي استرس زا بروز وسواس شايع است و اينكه در حال حاضر تمركز نداريد و فكرتان دائم مشغول چيزهاي جزئي و كم اهميت شده هم بخاطر وسواس است.

وسواس نيز خوشبختانه بخوبي قابل درمان است و نياز به مدتي مصرف دارو دارد. مي توانيد با مراجعه به يكي از همكاران متخصص مغز و اعصاب اين مشكل را نيز حل نماييد.

 

دكتر مهدي دهقاني - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

زهرا ذوالفقارى
|
ﺳﻪشنبه 11 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
0
سلام و روز بخير,آقاى دکتر با اجازه تون سوالى داشتم,راستش دايى بنده حدودا پنجاه و خورده اى سن دارن,يک هفته پيش بخاطر غده ورم کرده در سر تحت عمل جراحى قرار گرفتند,متاسفانه هنوز بهوش نيومدن و بيهوش هستند,آقاى دکتر بنظر شما اميدى هست که ايشون بهوش بيان,ميشه اميدوار بود؟خطرناکه بنظرتون؟سپاسگزارم
مدیر اصلی
|
چهارشنبه 12 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
3

با سلام

تومور های مغزی انواع مختلفی دارند که بعضی پیش آگهی (نتیجه نهایی) خوبی دارند و بعضی پیش آگهی بد. برای اینکه مشخص بشه نوع تومور و پیش آگهی اون چگونه است، باید در اطاق عمل از تومور نمونه برداری بشه و پاتولوژی نوع اونرو تعیین کنه. ولی در کل تومورهایی که رشد سریعی دارند و در عرض چند ماه علایم جسمی برای بیمار ایجاد می کنند، مثل فلج یک طرف بدن، معمولا پیش آگهی خوبی ندارند.

 

در مورد جراحی مغز هم اگر بیمار جوان باشد و بدنبال تصادف به کما رفته باشه، بعد از جراحی ممکنه ماهها در کما بمونه ولی نهایتا بهبودی در حد کامل پیدا کند. ولی اگر فرد مسن باشد و بعلت سکته مغزی یا تومور به کما برود، چه با جراحی و چه بدون آن، معمولا پیش آگهی خوب نیست.

 

البته تمام این مطالب کلی است و در هر مریض باید پزشک معالجی که بیمار رو دیده و مدارک و تصاویرش رو بررسی کرده نظر نهایی رو بده.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

زهراذوالفقارى
|
چهارشنبه 12 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
2
يک دنيا ممنونم آقاى دکتر.ما هم اميدمون اول خداست بعدم پزشکاى بزرگوار.التماس دعا
احسان
|
پنجشنبه 6 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
0
سلام...ممنون میشم جوابمو بدید 23سالمه حدود 7ماهه دردی رو در کتف چپ و کمی پایین تر احساس میکنم بطوری تکرار تنفس نشستن و راه رفتن باعث تشدید درد میشه...mri توراکولومبار انجام دادم که نرمال بود.بعضی اوقات بدلیل درد از خواب بیدار میشم.تکون دادن شانه هم باعث ایجاد یه صدایی توی کتفم میشه...گاهی این درد تا دنده آخرم کشیده میشه(پزشکی که مراجعه کردم به مشکل کلیه هام شک داشت که سونو نرمال بود) ممنون میشم راهنماییم کنید به چه متخصصی مراجعه کنم و اینکه دردم عصبیه یا عضلانی
مدیر اصلی
|
شنبه 8 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام

دردی که ذکر کردید با توجه به اینکه شبها از خواب بیدارتون میکنه دیگه عصبی محسوب نمیشه. (منظورم از درد عصبی دردیه که به استرس و نگرانی و مشکلات اعصاب و روان مربوطه). احتمالا درد شما منشا عضلانی و یا استخوانی داره. محلی هم که اشاره می کنید در MRI ستون فقرات (توراکولومبر) دیده نمیشه. بهتره برای بررسی بیشتر به ارتوپد (دکتر استخوان) مراجعه کنید.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

آوا
|
چهارشنبه 5 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
1
سلام آیا پیر مغزی فقط در افراد سالمند رخ میدهد یا در جوانان هم دیده میشود ؟ آیا این بیماری قابل درمان است ؟ سپاسگزار میشوم پاسخ بدهید
مدیر اصلی
|
چهارشنبه 5 آذر 1393
|
پاسخ به این نظر
1

پیرمغزی بیماری افراد مسن است. البته به هرگونه ضعف حافظه در یک فرد کهنسال پیرمغزی گفته نمی شود و بعضی از درجات فراموشی در افراد مسن طبیعی است. بندرت ممکن است در فرد جوان هم پیرمغزی روی بدهد ولی در اینگونه موارد یک بیماری دیگر باعث آن شده است و یا فرد دچار یک بیماری ژنتیکی نادر شده است.

ولی وقتی یک جوان از کاهش حافظه و فراموشی شکایت می کند، اکثرا علت اون ابتلا به افسردگی یا وسواس فکری است و قابل درمان هم هست. در اینجا در مورد پیرمغزی کاملتر توضیح داده ام.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم