امروز چهارشنبه 9 آبان 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 9332 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
حسین مرادی
|
جمعه 3 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
11
سلام و وقت بخیر. من تقریبا سه ماه پیش وقتی روی زمین می نشستم و به هر دلیلی به پای من فشار می آمد احساس ویبره یا لرزش شدید که باچشم دیده نمی شد در پا داشتم و تا الان دارم و هیچ تغییری نکرده و با تکان دادن پا از بین می رفت و هیچ عوارض دیگه ای ندارم. لطفا هر چه زودتر پاسخ بدید علت چیست و باید چه کارکرد.تشکر
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
13

سلام

در این مورد بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

علی نظری
|
پنجشنبه 2 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
6

سلا دکتر،ایا هنگامی که عمل خونریزی مغزی انجام شده بعد از عمل میتوان بیمار را به یک بیمارستان دیگر انتقال داد درحالی ک بیمار درون کُماست؟

مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
8

سلام

معمولا ضرر ناشی از جدا کردن از دستگاه تنفسی و انتقال بیمار در چنین حالتی بیشتر از منفعت آن است.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

ارش
|
پنجشنبه 2 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
2
در ادامه عرایضم: من از بچگی هیجاناتم زیاد بود و مشکل پرش افکار داشتم و مطمن هستم که علت افسردگی من پیش فعالی دوران کودکی و برطرف نشدن ان هست بعد از مصرف داروی سیتالپرام به همراه دونورین به مدت 3 سال حالم به شدت بدتر شد و دکتر تصمیم به تعویض دارو گرفت در حال حاضر با تجویز دکترم داروی effexor با دوز 75 میل مصرف میکنم نسبت به قبل بهترم فقط مشکل کندی فکر دارم و همینطور مشکل در تمرکز. مطمن هستم تا وقتی که مشکل کندی افکارم درست نشود افسردگی من به طور کامل برطرف نمیشود دکترم برای این مشکل فقط برایم ویتامین E تجویز کرد که من فکر میکنم به هیچ عنوان کافی نیست خودم احساس میکنم که برای حل شدن مشکل تمرکزم شاید احتیاج به داروی دیگری باشد دوست دارم نظر شما را نیز جویا باشم
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
2

سلام

معمولا وسواسهای فکری نیاز به دوزهای بالاتر داروهای اعصاب دارد. پزشک شما فعلا دارویتان را با مقدار کم شروع کرده است تا اذیت نکند. اما ممکن است در ادامه درمان مقدار آنرا زیاد کند تا وسواسهای فکری کاهش یافته و تمرکز بهتر شود.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

میلاد جعفری
|
چهارشنبه 1 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
2
سلام،عموی من الان 6 روزه که تصادف کرده و رفته تو کما.ساعت اولیه بعد از تصادف خوب بوده راه هم میرفته ولی دیر رسید بیمارستان مغزش خونریزی کرد.طرف سمت راست مغزش خونریزی کرد بعد از 7 ساعت ک تصادف کرد عملش کردن و خونریزی بند اومد،1 روز بعد از عمل فشار خونش پایین بود ولی بعدش رفته رو 12 میزان هوشیاریش هم تا 5 رفته ولی الان نوسان داره بین 3 و 4 ،پریر روز هم یکی از فامیلامون ک رفت پیشش دست گذاشت رو لبش لب رو تکون داد،ولی امروز ک دست زدن بهش تکونی نخورده.ضربان قلبش هم عالیه بدنش هم سالمه،دکتر لطفا ب ما بگید که امیدی هست ک خوب شه یا نه.اینجا هر شب همه دعا میکنیم ک خوب شه ولی از نظر علم پزشکی میخاستم بدونم بهوش میاد یا نه؟ چ مدت زمانی طول میکشه ک بهوش بیاد؟ ممنون.
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
3

سلام

با توجه به آنکه بنده وضعیت بیمار و سی تی اسکن ایشان را ندیده ام، نمی توانم اظهار نظر دقیقی بکنم. از پزشک معالجشان بپرسید تا راهنمائیتان کنند. کمای ناشی از تصادف معمولا در افراد جوان در طولانی مدت نتیجه ی خوبی دارد.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

ارش
|
ﺳﻪشنبه 24 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
3
سلام. من سه سال بعد از خوردن قرص سیتالوپرام زیر نظر روانپزشکی که تشخیصش افسردگی بود تازه فهمیدم که ای کاش از اول این قرص را نمی‌خوردم. در ابتدای مراجعه فقط مشکل بی‌خوابی و کمی استرس داشتم، مشکل بی‌خوابیم خوب شد اما الان دچار عدم انگیزه و کندی در تفکر شدم. قبلاً آدم تیز و بزی بودم اما الان ادم بی‌خیالی شده‌ام. بعد از سه سال دکترم بهم گفت که افسردگی اساسی دارم و بهم آلونتا داد. اگر ممکن است کمی توضیح بدهید که چطور ممکن است قرص ضد افسردگی سبب افسردگی بشود! به نظر شما این طبیعی است که حین مصرف سیتالوپرام تعادل ملاتونین مغز به هم بخورد؟ چون به مدتی طولانی شب و روزم قاطی شده بود. یعنی روزها می‌خوابیدم و شب‌ها کشیک می‌کشیدم. مگر غیر از این است که این قرص‌ها سروتونین مغز را بالا می‌برند؟ خوب الان من باید احساس سرخوشی کنم که؟ می‌خواهم بدانم آیا من دچار عوارض سیتالوپرام شدم؟ یعنی اگر به جای سیتالوپرام داروی ضد افسردگی دیگری می‌خوردم الان حالم خوب بود؟
مدیر اصلی
|
شنبه 28 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
9

سلام.

سیتالوپرام باعث ایجاد افسردگی نمی شود. اما ممکن است سیر بیماری شما تدریجا شدیدتر شده باشد. به همین علت حین درمان چنین مشکلاتی لازم است بصورت منظم به پزشک مراجعه شود تا سیر بیماری پیگیری شده و در صورت لزوم دارو عوض شود. در طی درمان افسردگی لازم است در صورت عدم پاسخ به درمان طی 3-4 ماه اول دوز دارو یا نوع آن عوض شود.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم