امروز یکشنبه 4 آذر 1403
معرفی دکتر مهدی دهقانی
دکتر مهدی دهقانی، یکی از علمی ترین متخصصین رشته بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند. ایشان در طول دوران تحصیل خود علاوه بر مقالات متعددی که در کنگره های علمی ارائه کردند، بالغ بر ۱۳ مقاله انگلیسی علمی در معتبرترین مجلات ISI اروپایی چاپ کرده اند که نشان از اهمیت دادن ایشان به فعالیت های علمی دارد. لیست این مقالات را میتوانید در قسمت "سوابق علمی دکتر دهقانی" ببینید. این فعالیت ها باعث شد که ایشان در دوران دانشجویی بارها در جشنوارهای کشوری حائز رتبه اول گردند. از جمله این جشنواره ها میتوان به "جشنواره خوارزمی" و "جشنواره علوم پزشکی رازی" اشاره کرد. در حال حاضر نیز میزان بالای رضایت مراجعین از کار ایشان نشاندهنده ادامه همان سیاق در فعالیت بالینی می باشد.
کلینیک نوروتراپی دکتر دهقانی
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. روش درمانی نوروتراپی که بر حسب چنین یافته هایی پایه ریزی شده است، یکی از جدیدترین روشهای درمان بیماریهای مغز و اعصاب در جهان می باشد. اساس این روش بر پایه "درمان بدون دارو" است. ابتدا محل دقیق اختلال مغزی توسط نقشه برداری مغز (QEEG) معلوم شده و بعد درمان با تمرکز بر نقطه مختل شده انجام می شود. دکتر دهقانی در کلینیک نوروتراپی خود در "بیمارستان پیامبران" واقع در غرب تهران، به درمان مشکلات مغز و اعصاب با این روش جدید و "بدون دارو" می پردازند و جدیدترین نتایج مراجعین خود را در "اینستاگرام" و سایت با شما به اشتراک می گذارند.
آدرس مطب
مطب اصلی دکتر دهقانی روزهای شنبه و سه شنبه عصر در میدان پونک است. تلفن مطب برای گرفتن نوبت 02144477467 است که می توانید برای هماهنگی و گرفتن نوبت از 9 صبح تا 9 شب تماس بگیرید. بیمارستان اصلی محل فعالیت ایشان "بیمارستان پیامبران" در حوالی آریاشهر است که در آن بیمارانشان را بستری می نمایند. کلینیک نوروتراپی ایشان هم در همین بیمارستان قرار دارد. آدرس این مراکز و ساعت کاری آنها را میتوانید در این قسمت مشاهده نمایید.
نوروفیدبک چیست؟【کاربردش برای کدام بیماری هاست؟】
یافته های جدید علوم اعصاب نشان می دهد که توان ما برای کنترل عملکرد مغزمان، بیشتر از چیزی است که تا بحال تصور می کردیم. اگرچه، عملکرد مغز بیشتر افراد طبیعی است، ولی در مغز هر کسی مواردی از عدم تعادل یا احساسات مزمن وجود دارد که بر زندگی روزمره او تاثیر می گذارد. نوروفیدبک در اینجا به کمک فرد می آید. در حقیقت، نوروفیدبک راهی برای آموزش دادن به فعالیت مغز است و برای مغز به منزله یک بازخورد است. این روش درمانی "بدون دارو" و "بدون عارضه" است. برای مطالعه بیشتر روی عنوان کلیک نمایید...
درمان با نوروفیدبک
مغز ما تعیین کننده حالات عاطفی، ادراکات و واکنشهای ما به دنیای اطرافمان است. به همین دلیل است که بسیاری از بیماری های جسمی و عاطفی از ذهن و مغز سرچشمه می گیرد، و اینکه چرا آموزش دادن به مغز برای عملکرد بهتر از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر در زندگی خود دچار مشکل در متمرکز ماندن هستید و مهمتر از همه، با اختلال کیفیت خواب ، ضعف روحیه، ترس، نگرانی یا اضطراب، مشکلات یادگیری، اختلال در روابط اجتماعی یا روابط نزدیک فردی، تروما و یا سایر مشکلات عاطفی یا مغزی روبرو هستید، نوروفیدبک ممکن است انتخاب مناسبی برای شما باشد .
اینستاگرام سایت
صفحه اینستاگرام سایت کلینیک مغز و اعصاب دکتر مهدی دهقانی، حاوی مطالب مفید و تصاویر آموزشی از فروردین 94 شروع به کار کرد. مطالب گذاشته شده در اینستاگرام کاملا با مقالات سایت تفاوت دارد و مکمل آن است. در حال حاضر معرفی جدیدترین درمانهای انجام شده برای مراجعین، در اینستاگرام ایشان صورت می گیرد.
آرشیو پرسش و پاسخ
طی چند سال از شروع به کار سایت "کلینیک مغز" و پاسخدهی به سوالات مراجعین، دیده شد که بسیاری از سوالات مطرح شده از دکتر دهقانی بین خوانندگان سایت حالت مشترک دارد. لذا در این بخش بیشترین سوالات پرسیده شده از ایشان بر حسب موضوع دسته بندی شده است. شاید شما هم بتوانید پاسخ سوال خود را در این قسمت بیابید.
مقالات سایت
این قسمت شامل مقالات متعددی است که دکتر دهقانی درباره بیماریهای مختلف "مغز، اعصاب و ستون فقرات" نوشته اند. تمامی مقالات به زبان ساده نوشته شده تا قابل استفاده همه باشد. در این قسمت ترتیب مقالات برحسب زمان قرارگیری در سایت و از "جدید به قدیم" است. ولی برای دسترسی به دسته بندی مقالات برحسب نوع بیماریها میتوانید از منوی گوشه بالا و چپ سایت استفاده نمایید.

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ ( پاسخ به نظر شماره 9309 )

مجموع 290 پرسش و پاسخ

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
زهرا
|
جمعه 6 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام دکتر من دختری 27 ساله هستم، حدود یک سال است که گردن درد خفیف دارم که بعد کمی استراحت بهبود می یابد که البته دائمی نیست ،درد گردنم وقتی ظاهر میشه که بار سنگینی بلند کنم یا یک کاری را در حالتی که گردنم پایین است انجام دهم مثل ظرف شستن طولانی ،از دو هفته پیش به خاطر بلند کردن یک بار سنگین حدودا پنج کیلو بلافاصله دچار گردن درد خفیف شدم که بعد کمی استراحت خوب شد اما از اون موقع به بعد گردنم حساس تر شده و الان با بلند کردن بار نچندان سنگین در حد دو کیلو گردنم درد میگیرد ،ضمنا من همیشه قوز میکنم ،دمر میخوابم. وسه سال پیش هم ورزش رزمی میکردم و چند بار ضربه محمی به سرم خورد البته اون موقع گردنم درد نگرفت ،دکتر چه کارکنم که گردن درد نداشته باشم ،ایا گردن دردی به این شکل به خاطر بدخوابیدن وبد نشستنه ؟

مدیر اصلی
|
یکشنبه 8 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

اصلاح سبک زندگی کمک مهمی به کاهش میزان درد گردن یا کمر درد و جلوگیری از بروز دیسک در این نواحی میکند. با توضیحاتی که دادید روش نشستن و خوابیدن شما صحیح نیست و در صورت ادامه دادن این موارد امکان ابتلا به دیسک گردن در شما بالاست. در اینستاگرام سایت میتوانید تصاویری از روشهایی که باعث کاهش یا افزایش درد گردن میشود را ببینید.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

 

 

نظری
|
ﺳﻪشنبه 3 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام پسری 4 ساله دارم در 2 سالگی تب همراه با تشنج بهش رخ داد با مراجعه به پزشک مغز اعصاب داروی فنوباربیتال روزانه 45 میل تجویز نمودن امسال دکتر قرص 60 میل در شبانه روز تجویز کرده .چند وقت پیش پسرم حالش خوب بود یهو گفت سرم گیج میره بعد حالت تهو بهش دست داد بعد از اینکه مقداری بالا اورد بدنش سست شد و خوابش گرفت .ایا حمله تشنج بوده؟

مدیر اصلی
|
یکشنبه 8 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام. با توجه به ناگهانی بودن حمله و خواب آلودگی بعد از آن تشنج مطرح است. البته باید نوار مغز هم از کودک گرفته شود تا به تشخیص کمک کند.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

 

 

سجاد میرزایی
|
یکشنبه 1 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
0
باسلام خدمت شما .بهترین دارو برای درمان ام اس چیست؟ واینکه آیا زمان خاصی برای مرگ مبتلایان به ام اس هست؟
مدیر اصلی
|
یکشنبه 1 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام.

طول عمر بیماران ام اس معمولا مشابه سایر افراد است. بیماری ام اس داروهای مختلفی دارد و نمی توان یکی را از بقیه بهتر دانست. هر کدام از این داروها مختصات خود را دارد و تصمیم گیری در مورد انتخاب دارو وابسته به شدت بیماری، میزان حملات و خصوصیات بیمار است.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

امیرحسین سقائی
|
جمعه 23 مرداد 1394
|
پاسخ به این نظر
0
باسلام من باردارهستم وچندین روزاست که دستم به شدت دردمی کندواحساس خواب رفتگی دارد.میخواستم بدانم این بیماری درحوضه تخصصی شما درمانی دارد؟
مدیر اصلی
|
یکشنبه 1 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

بله. اگر در اواخر حاملگی هستید و خواب رفتن دست شبها بیشتر اتفاق می افتد، ممکن است سندرم تونل کارپ برای شما مطرح باشد. در این بیماری بعلت تورم بدن حین حاملگی، عصب دست در ناحیه مچ گیر می افتد و ایجاد گزگز و خواب رفتگی می کند. این بیماری خطرناک نیست و بعد از زایمان معمولا رفع می شود. این مشکل قابل درمان است. توضیحات بیشتر در مورد این بیماری را می توانید در اینستاگرام سایت مشاهده کنید.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

آتوسا
|
چهارشنبه 21 مرداد 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام آقای دکتر. من 21 سالمه و بیماری میگرن دارم. مشکلاتی دارم که نمیدونم مربوط به میگرن میشه یا چیز دیگه ایه. بزرگترینش اینه که موقع راه رفتن خیلی به اشیا برخورد می کنم. مثلاً در، چهارچوب، میز وغیره. البته تعادلم مشکلی نداره ولی احساس می کنم عضلاتم هماهنگ نیستن. من ورزش ایروبیک و فیتنس می کنم و تو بیشتر حرکات احساس می کنم نمیتونم با هماهنگی لازم عمل کنم. مشکل بعدیم تو تایپ کردنه. بازم هماهنگی نداره. حروف رو جابجا میزنم. مثلا بجای "برای" می نویسم "بریا" . من مشکل هوش ندارم و آی کیوی بالای 140 دارم. دانشجو هستم و مشکل تکلم هم ندارم. پس مشکل عدم هماهنگی عضلاتم مال چیه؟ ممنون می شم راهنمایی کنید..
مدیر اصلی
|
یکشنبه 1 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

مواردی که گفتید به بیماری میگرن مربوط نمی شود. اما امکان دارد علاوه بر میگرن، به بیماری دیگری هم مبتلا باشید. البته در مورد علت این مشکلات بدون ویزیت و معاینه امکان مطرح کردن تشخیص دیگر وجود ندارد.

 

دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

 

گالری های فیلم