امروز جمعه 9 مهر 1395

پر بیننده ترین عناوین

درمان حملات پانیک: اینستاگرام

پانیک (حمله وحشت) چیست؟ اینستاگرام

ترس و فوبیا: اینستاگرام

نکاتی در مورد خواب: اینستاگرام

ترس از بیماری ام اس!

نرمشی برای درمان سرگیجه: اینستاگرام

درد سیاتیک چیست: اینستاگرام

ترس از صحبت در جمع: اینستاگرام

سندرم تونل کارپ: اینستاگرام

افسردگی و راههای مقابله با آن

ضربه به سر: نکات مهم و کاربردی

آشنایی با بیماری: مننژیت

داشتن خواب راحت: نکات مهم و کاربردی

بیماری منیر: اینستاگرام

نوار مغز چیست؟

سرگیجه: نکات مهم و کاربردی

به تشخیص های دکتر گوگل اعتماد نکنید!

سردرد: نکات مهم و کاربردی

ریتالین: خوب، بد، زشت!

خرافات و واقعیتها در مورد ام اس (بخش اول)

آشنایی با داروها: آلپرازولام (زاناکس)

تمرینات نرمشی برای مبتلایان به کمردرد + تصاویر

آشنایی با بیماری: دیسک کمر

کارهایی برای تقویت حافظه و بهتر کردن سبک زندگی در پیرمغزی

علایم و نشانه های اصلی پیرمغزی کدامند؟

چرا و چگونه بعضی از افراد دچار ضعف حافظه می شوند؟

دلایل سبکی سر و غش کردن

درمان درد گردن و آرتروز گردن

تمرینهای نرمشی مفید برای کاهش کمردرد

سوالات رایج درباره بیماری ام اس

 پیگیری اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain

 

پرسش و پاسخ

مجموع 290 پرسش و پاسخ
 

پرسش های مطرح شده

مجموع 290 پرسش و پاسخ
حسین مرادی
|
جمعه 3 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام و وقت بخیر. من تقریبا سه ماه پیش وقتی روی زمین می نشستم و به هر دلیلی به پای من فشار می آمد احساس ویبره یا لرزش شدید که باچشم دیده نمی شد در پا داشتم و تا الان دارم و هیچ تغییری نکرده و با تکان دادن پا از بین می رفت و هیچ عوارض دیگه ای ندارم. لطفا هر چه زودتر پاسخ بدید علت چیست و باید چه کارکرد.تشکر
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام

در این مورد بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

علی نظری
|
پنجشنبه 2 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلا دکتر،ایا هنگامی که عمل خونریزی مغزی انجام شده بعد از عمل میتوان بیمار را به یک بیمارستان دیگر انتقال داد درحالی ک بیمار درون کُماست؟

مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

معمولا ضرر ناشی از جدا کردن از دستگاه تنفسی و انتقال بیمار در چنین حالتی بیشتر از منفعت آن است.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

ارش
|
پنجشنبه 2 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
0
در ادامه عرایضم: من از بچگی هیجاناتم زیاد بود و مشکل پرش افکار داشتم و مطمن هستم که علت افسردگی من پیش فعالی دوران کودکی و برطرف نشدن ان هست بعد از مصرف داروی سیتالپرام به همراه دونورین به مدت 3 سال حالم به شدت بدتر شد و دکتر تصمیم به تعویض دارو گرفت در حال حاضر با تجویز دکترم داروی effexor با دوز 75 میل مصرف میکنم نسبت به قبل بهترم فقط مشکل کندی فکر دارم و همینطور مشکل در تمرکز. مطمن هستم تا وقتی که مشکل کندی افکارم درست نشود افسردگی من به طور کامل برطرف نمیشود دکترم برای این مشکل فقط برایم ویتامین E تجویز کرد که من فکر میکنم به هیچ عنوان کافی نیست خودم احساس میکنم که برای حل شدن مشکل تمرکزم شاید احتیاج به داروی دیگری باشد دوست دارم نظر شما را نیز جویا باشم
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

معمولا وسواسهای فکری نیاز به دوزهای بالاتر داروهای اعصاب دارد. پزشک شما فعلا دارویتان را با مقدار کم شروع کرده است تا اذیت نکند. اما ممکن است در ادامه درمان مقدار آنرا زیاد کند تا وسواسهای فکری کاهش یافته و تمرکز بهتر شود.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

میلاد جعفری
|
چهارشنبه 1 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام،عموی من الان 6 روزه که تصادف کرده و رفته تو کما.ساعت اولیه بعد از تصادف خوب بوده راه هم میرفته ولی دیر رسید بیمارستان مغزش خونریزی کرد.طرف سمت راست مغزش خونریزی کرد بعد از 7 ساعت ک تصادف کرد عملش کردن و خونریزی بند اومد،1 روز بعد از عمل فشار خونش پایین بود ولی بعدش رفته رو 12 میزان هوشیاریش هم تا 5 رفته ولی الان نوسان داره بین 3 و 4 ،پریر روز هم یکی از فامیلامون ک رفت پیشش دست گذاشت رو لبش لب رو تکون داد،ولی امروز ک دست زدن بهش تکونی نخورده.ضربان قلبش هم عالیه بدنش هم سالمه،دکتر لطفا ب ما بگید که امیدی هست ک خوب شه یا نه.اینجا هر شب همه دعا میکنیم ک خوب شه ولی از نظر علم پزشکی میخاستم بدونم بهوش میاد یا نه؟ چ مدت زمانی طول میکشه ک بهوش بیاد؟ ممنون.
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 7 مهر 1394
|
پاسخ به این نظر
0

سلام

با توجه به آنکه بنده وضعیت بیمار و سی تی اسکن ایشان را ندیده ام، نمی توانم اظهار نظر دقیقی بکنم. از پزشک معالجشان بپرسید تا راهنمائیتان کنند. کمای ناشی از تصادف معمولا در افراد جوان در طولانی مدت نتیجه ی خوبی دارد.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

ارش
|
ﺳﻪشنبه 24 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
0
سلام. من سه سال بعد از خوردن قرص سیتالوپرام زیر نظر روانپزشکی که تشخیصش افسردگی بود تازه فهمیدم که ای کاش از اول این قرص را نمی‌خوردم. در ابتدای مراجعه فقط مشکل بی‌خوابی و کمی استرس داشتم، مشکل بی‌خوابیم خوب شد اما الان دچار عدم انگیزه و کندی در تفکر شدم. قبلاً آدم تیز و بزی بودم اما الان ادم بی‌خیالی شده‌ام. بعد از سه سال دکترم بهم گفت که افسردگی اساسی دارم و بهم آلونتا داد. اگر ممکن است کمی توضیح بدهید که چطور ممکن است قرص ضد افسردگی سبب افسردگی بشود! به نظر شما این طبیعی است که حین مصرف سیتالوپرام تعادل ملاتونین مغز به هم بخورد؟ چون به مدتی طولانی شب و روزم قاطی شده بود. یعنی روزها می‌خوابیدم و شب‌ها کشیک می‌کشیدم. مگر غیر از این است که این قرص‌ها سروتونین مغز را بالا می‌برند؟ خوب الان من باید احساس سرخوشی کنم که؟ می‌خواهم بدانم آیا من دچار عوارض سیتالوپرام شدم؟ یعنی اگر به جای سیتالوپرام داروی ضد افسردگی دیگری می‌خوردم الان حالم خوب بود؟
مدیر اصلی
|
شنبه 28 شهریور 1394
|
پاسخ به این نظر
1

سلام.

سیتالوپرام باعث ایجاد افسردگی نمی شود. اما ممکن است سیر بیماری شما تدریجا شدیدتر شده باشد. به همین علت حین درمان چنین مشکلاتی لازم است بصورت منظم به پزشک مراجعه شود تا سیر بیماری پیگیری شده و در صورت لزوم دارو عوض شود. در طی درمان افسردگی لازم است در صورت عدم پاسخ به درمان طی 3-4 ماه اول دوز دارو یا نوع آن عوض شود.

 

نویسنده: دکتر مهدی دهقانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

کلینیک مغز و اعصاب و ستون فقرات

سایت کلینیک مغز برای آشنایی شما با بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات ایجاد شده است. مقالات و مطالب این سایت همگی نوشته دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات) است و با توجه به نیاز بیماران و بستگان آنها به اطلاعات تکمیلی و مفید درباره بیماریشان تهیه گردیده است.

 

برای آشنایی با سوابق علمی دکتر دهقانی کلیک کنید

برای اطلاع از راههای تماس با دکتر دهقانی کلیک کنید

برای عضویت در سامانه پیامکی کلیک کنید

گالری های فیلم