لورتا نوروفیدبک

 

نوروفیدبک عمقی مغز (لورتا نوروفیدبک)

 

وقتی صحبت از برطرف کردن علائم پیچیده بیماریها و یا اختلالات به میان می آید، استفاده از ابزارهای خوب بسیار اهمیت پیدا می کند.

 

نوروفیدبک عمقی مغز (لورتا نوروفیدبک) پیشرفته ترین ابزار موجود برای آموزش دادن به مغز است. تصویربرداری بهتر آن، آموزش را برای اهداف شما اختصاصی تر می کند و برای مشاهده نتیجه به جلسات کمتری نیاز دارید.

 

به همین دلیل است که اکثریت متخصصین با تجربه (بالاتر از 10 سال) از این روش نوروفیدبک در کلینیک های خود استفاده می کنند، و ما نیز به همین دلیل از آن استفاده می کنیم.

  

جلسات

 

جلسات به صورت دو نفره، با حضور بیمار و یک درمانگر حرفه ای نوروفیدبک برگزار می شود.

 

نوروفیدبک عمقی مغز چیست؟

 

 ما این روش را بطور مختصر به عنوان لورتا نوروفیدبک (نوروفیدبک عمقی مغز)  می نامیم.  نام کامل آن QEEG guided LoRETA Z-score NFB است.  توضیحات در اسم آن مستتر است و در قسمت بعد به آن پرداخته می شود.

 

  • هدایت شده توسط QEEG  (QEEG Guided)

 

نقشه مغزی (QEEG) تصویری از فعالیت مغز شما فراهم می کند و ما را قادر به دیدن وضعیت درونی شما می کند. ما از QEEG برای هماهنگ کردن برنامه های آموزشی لورتا نوروفیدبک با فعالیت مغز، علائم و اهداف شما استفاده می کنیم.

 

در طول جلسات نوروفیدبک، QEEG های بعدی این امکان را برای ما فراهم می کنند که برنامه آموزشی شما را متناسب با تغییراتی که در شما اتفاق می افتد تنظیم کنیم. بعد از خاتمه جلسات هم، QEEG  به شما امکان می دهد که بتوانید با یک مقایسه ساده، پیشرفت خود را مشاهده کنید.

 

  •  تصویر برداری سه بعدی لورتا نوروفیدبک

 

لورتا یا توموگرافی الکترومغناطیسی با وضوح کم (Low Resolution Electromagnetic Tomography)،  با استفاده از یک سیستم 19 سنسوری کامل، تصویری سه بعدی از فعالیت مغز شما فراهم می کند.

 

به کمک تصویربرداری لورتا، ما قادریم مناطق عمقی مغزی، شبکه های مغزی (بزرگراه های مغزی)، انسجام بین قسمتهای مختلف مغز (اتصال)، سرعت پردازش (فاز) و بطور کلی همه عوامل مهم در عملکرد بهینه مغز را آموزش دهیم.

 

در عمل، این بدان معنی است که ما می توانیم تمام نواحی مغزی درگیر در علائم شما را به عنوان یک واحد آموزش دهیم. تصویربرداری بهتر و پوشش دهی بیشتر لورتا نوروفیدبک، کارآیی آن را بهتر میکند که به نوبه خود، باعث کاهش تعداد جلسات آموزشی مورد نیاز می شود.

 

  •  Z-SCORE

 

اگر می خواهید ببینید که چیزی از توازن طبیعی خارج شده است، به یک مبنا  (z-score) نیاز دارید تا بدانید آیا فعالیت مغز شما بالاتر یا پایین تر از حدی است که باید باشد یا خیر.  به همین ترتیب، متخصصین نوروفیدبک نیز از یک مبنا استفاده می کنند تا ببینند چه مناطقی از مغز شما باید تحت آموزش قرار بگیرد و چه میزان آموزش لازم است.

 

هیچ دو مغزی کاملاً شبیه هم نیستند، با این حال، به نظر می رسد که حالت راحتی در مغز همه ما تقریباً یکسان است.  وقتی می خواهید موضوع یا مسئله خاصی را حل کنید، آموزش مغز برای حرکت به سمت این وضعیت راحت، عالی است. اما برای آموزش بالاتر از حد متوسط (مهارت های ذهنی یا آموزش عملکرد حداکثری)،  ما از آموزش مدل قدیمی تر (نوروفیدبک معمولی) استفاده می کنیم، بدون نمرات Z . در این حالت، به جای آموزش حرکت دادن مغز به سمت میانگین حالت راحت، در تلاش برای افزایش یک مهارت خاص هستیم.

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
8 / 10
از 9 کاربر