🔴 نابینایی مغزی!

 

اصل این مقاله را در اینستاگرام دکتر دهقانی با تصاویر کاملتر بخوانید 

 

دکتر مهدی دهقانی

 

تمام موارد اختلال دید، علت چشم ی ندارند. در بعضی موارد چشم سالم است و پیام را به مغز می رساند، ولی قسمت بینایی مغز دچار اختلال شده و نمی بیند.

 

 

بیمار امروز، خانم میانسالی هستند که از نواحی جنوبی کشور به ما مراجعه کردند. مشکل ایشان بتدریج و از چهار ماه قبل شروع شد. ابتدا بدنبال فراق فرزند، دچار علائم افسردگی شدند. مدتی بعد توهم، حواس پرتی و فراموشی اضافه گردید. از حدود دو ماه قبل اطرافیان متوجه اختلال دید در ایشان شدند.

 

 

نهایتا در مراجعه پزشکی معلوم شد که ایشان چندی قبل، سکته_ مغزی کرده اند، ولی کسی متوجه نشده بود. لذا در شهر خودشان مدتی توسط همکاران تحت درمان دارویی قرار گرفتند. اما بهبود چندانی حاصل نشد.

 

 

علت مراجعه ایشان به اینجانب، تشدید مشکلات حافظه، اضافه شدن کندی حرکت، اختلال راه رفتن و بی اختیاری ادراری شبانه بود.

 

 

در اسلاید اول تصویر سی تی اسکن مغز را می بینید که علائم سکته در منطقه بینایی را نشان می دهد. این مشکل دید از نوع همی آنوپی یا "نیمه کوری" است. یعنی بیمار از خط وسط به یکطرف را نمی بیند، ولی خودش متوجه آن نیست! در اسلاید دوم تصویر شماتیک نیمه کوری را می بینید.

 

 

برای بررسی عملکرد مغز از وی نقشه مغزی گرفتیم که در اسلاید سوم خلاصه آنرا آورده ام. آنالیز QEEG چند نکته مهم را بما نشان داد که در پست بعدی در مورد آنها صحبت خواهم کرد...

 

 قسمت دوم.

 

در پست قبلی خانم میانسالی را معرفی کردم که بعلت اختلال بینایی ناشی از سکته مغزی مراجعه کرد. گفتم علاوه بر این مشکل، ایشان طی چهار ماه اخیر دچار افسردگی ، توهم ، فراموشی ، مشکل در راه رفتن و بی اختیاری ادراری شبانه گردید و یکسری داروی اعصاب در شهر خودش برای ایشان تجویز شده بود.

 

 

چون تمام علائم ایشان با سکته مغزی توجیه نمی شد و MRI مغز هم اطلاعات بیشتری نداد، از ایشان نقشه مغزی گرفتم. این روش اطلاعات خوبی در مورد عملکرد مغز به ما می دهد.

 

 

در اسلاید دوم و سوم قسمتی از نتایج نقشه ایشان را آورده ام. آنالیز QEEG چند نکته مهم را به ما نشان داد. بعضی از این نکات عبارت بودند از:

 

 

- اختلال فراموشی یا دمانس در ایشان، از نوع پیشرونده است.

 

- علت این فراموشی، ربطی به افسردگی ایشان ندارد و دمانس واقعی است.

 

- ایشان علاوه بر فراموشی، دچار اختلال_ توجه و وسواس فکری نیز هستند. 

 

- قسمتی از علائم ایشان، ناشی از داروهایی بود که میگرفت. با توجه به الگوی مغزی ایشان، قسمتی از داروهای اعصابی که می گرفتند، اثر منفی بر مغز ایشان میگذاشت. لذا این داروها از درمان ایشان حذف گردید.

 

اصل این مقاله را در اینستاگرام دکتر دهقانی با تصاویر کاملتر بخوانید

 

🌍دوست دارید درباره تکنیکهای نوروتراپی بیشتر بدانید؟

 

◀ دکتر مهدی دهقانی متخصص بیماریهای مغز و اعصاب و ستون فقرات در کلینیک نوروتراپی بیمارستان پیامبران اقدام به تنظیم عملکرد مغز به کمک روشهای جدید نوروتراپی و بدون دارو می نمایند.

 

💠 آدرس بیمارستان پیامبران: ‌‌‌تهران، فلکه دوم صادقیه، خیابان آیت الله کاشانی، بلوار اباذر

 

⬅ تلفن دپارتمان نوروتراپی برای گرفتن وقت: 02148994577

 

ساعت تماس: روزهای اداری از ۹ صبح الی ۴ عصر

 

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
7 / 10
از 1 کاربر

اینستاگرام سایت

اینستاگرام سایت

@ClinicBrain